Mi-am rezervat un loc la Biz Social Media Snow Camp, tu nu?

Posted by

Cele doua camp-uri, de vara si de iarna, organizate de revista Biz, reprezinta unul din cele mai importante evenimente care au loc in Romania. Am fost un mare fan si sustinator al taberei inca de la prima editie; si timp de multe editii am fost printre primii (uneori chiar primul) care isi lua bilet. Apoi a venit o vreme mai tulbure in viata mea, mi-am inchis blogul (haotik.ro), a inceput sa nu-mi mai placa drumul pe care mergeam si, printre multe alte lucruri la care am renuntat, a fost si aceasta tabara, unde atat bloggerii, cat si agentiile se intalnesc si dezbat fata in fata problemele cu care fiecare din ei se confrunta.

Nu pot sa va spun despre ce se intampla acolo, pentru ca, asa cum am spus-o si in trecut, ceea ce se vede in cele 4 zile pe retelele sociale nu este nici 10% din ceea ce se experimenteaza acolo. Totul este la intensitate maxima si totul se intampla parca prea repede. Conferintele incep fix la 10 dimineata (si atat iti trebuie sa intarzii!), ai o mica pauza la pranz si apoi o iei de la capat, iar seara incepe distractia, care uneori tine pana tarziu in noapte pentru cei mai familisti si se termina cam pe la 9 dimineata (cat sa faci un dus si sa te pregatesti de o noua zi de conferinte si workshop-uri) pentru cativa dintre noi carora ne place sa traim totul la intensitate maxima, mai ceva ca in reclama de la Jagermeister:

https://youtu.be/I5S04k7l3yY

Deci, ce zici? Te bagi?

Pentru ca eu am regretat fiecare editie la care nu am participat si am privit de pe margine ce se intampla acolo. Pentru ca imi spuneam de fiecare data ca la urmatoarea sigur o sa ma duc si de fiecare data urmatoarea editie ma prindea in toane si mai proaste si spuneam din nou nu invitatiei de a sta intre prieteni, pentru ca asa ii consider pe cei de acolo, prieteni.

Dar vremurile s-au schimbat, de fapt vremurile nu au nicio treaba cu asta, viata mea s-a schimbat, am revenit pe drumul pe care trebuia sa fiu de multa vreme, iar odata cu asta lucrurile au devenit cu mult mai clare.

Imi aduc aminte de ce spunea Dragos Roua (daca nu ma insel) despre antreprenori, ca sunt acei oameni care sar de la inaltime in piscina, chiar daca piscina e goala, pentru ca pana ajung jos vor gasi ei o cale sa aiba apa in piscina. Ghiciti ce, am aflat de faptul ca s-a dat drumul la inscrieri aseara, cand am si rezervat un loc, in momentul acesta nu am niciun ban pentru a plati locul in tabara (bugetele disponibile fiind pentru cu totul alte cheltuieli care urmeaza in primele zile ale lunii, salarii, hosting etc.), dar sunt sigur ca imi va lua fix 6 zile ca sa fac rost de acesti bani. Fix 6 zile, si nu am nici cel mai mic dubiu ca nu am sa reusesc.

Asadar, sa recapitulam, pe 10-13 decembrie mergem la Biz Social Media Snow Camp. Te poti inscrie si tu aici si vezi ca nu mai sunt multe locuri disponibile. Eu merg acolo ca sa invat lucruri noi, sa ma distrez si sa am parte de o experienta cu adevarat inedita.

P.S. Parca citeam pe undeva ca e cea de-a X-a editie, deci o sa fie #maiceva ca pana acum. Cu super #bauau si #specialmedia si alte hashtag-uri de care nu veti fi auzit pana atunci, le coacem pe loc, la foc mic, noaptea in jurul muzicii cantate de-o chitara.

2 comments

    1. Eu cred ca e un timp pentru toate. Deci ce pot sa spun, tine de alegeri pur si simplu.

Comments are closed.