Caut reprezentant pentru Romanian Marketing Summit

Posted by

 Din pacate, eu nu mai am cum sa ajung la Romania Marketing Summit, asa ca sunt in cautarea unui reprezentant care sa ne povesteasca despre ce se intampla pe acolo. Sunt putin in criza de timp, asa ca o sa aleg un reprezentant chiar in seara aceasta sau cel tarziu maine dimineata.

Despre Romania Marketing Summit nu am foarte multe de spus acum, dar cu siguranta va voi vorbi dupa eveniment. “Marketingul prezentului si al viitorului este unul al triburilor. Trebuie sa-ti creezi un trib de sustinatori ai brandului” este motto-ul primei editii a conferintei Romania Marketing Summit, ce va avea loc pe data de 29 Noiembrie in Bucuresti. Evenimentul va fi gazduit in Aurrum Palace, Bd. Electronicii nr. 19, Sect. 2, Bucuresti. Mai multe detalii aici.

Temele abordate la conferinta vor fi:

  • revolutia de self publising creata de Amazon Kindle;
  • noile tendinte in marketing online si offline in 2013;
  • marketing pe mobil;
  • aspecte legale care iti pot influenta afacerea, si multe altele.

Lista de speakeri este una lunga si frumoasa; as mentiona doar cativa dintre ei, Ioana Anescu si Dragos Roua in mod special, dar parca nu ma lasa inima sa nu va zic si de ceilalti, asa ca aveti lista de confirmari mai jos:

Ioana Anescu – www.iab-romania.ro, Bogdan Nedelcov – www.mailagent.ro, Cristian China Birta – www.blogalinitiative.ro, Doru Panaitescu – www.marketeer.ro, Dragos Roua  – www.dragosroua.com, Oana Albu – www.nomenius.ro, Iulian Toma – www.adplayers.ro, Alexandra Manea www.prstudio.ro, Alex Cernatescu –www.infinitsolutions.ro, Mugur Frunzetti – www.floria.ro, Ovidiu Bufnila – blogger, Alexandra Dumitru – www.ventureconnect.ro, Razvan Bucur –www.zelist.ro, Adrian Niculescu – www.adrianniculescu.com.

Revenind la titlul articolului, daca te intereseaza sa participi la evenimentul de mai sus, lasa-mi un comentariu si ne auzim pe e-mail sau alt canal de comunicatie in seara asta, pentru stabilirea celorlalte detalii. Nu stiu daca o sa merg chiar pe principiul primul venit, primul servit, dar sunt sanse mari sa fac asta, din cauza crizei de timp. Conditiile sunt unele foarte relaxante spre inexistente, asa ca nu trebuie sa iti faci griji pentru acest aspect, trebuie doar sa vrei sa participi.