Samsung Galaxy Camera

Posted by

Samsung GALAXY Camera Ieri s-a lansat si in Romania Samsung Galaxy Camera, o camera care combina conectivitatea sporita a unui smartphone cu o camera foto, cu rezultate uimitoare. In contextul in care eu mi-as cumpara Samsung Galaxy Note 2 pentru a nu mai cara aparatul foto dupa mine, ma intreb ce s-ar intampla daca mi-as cumpara camera respectiva si as folosi-o si pe post de telefon. Ma intreb daca ar fi lumea la fel de socata ca atunci cand vad ca vorbesc la tableta si daca ar face poze cu mine vorbind la aparatul de fotografiat. Pentru ca, trebuie sa recunosc ca as fi in stare.

Camera foto dispune de un ecran de 4.77 inch, de sistem de operare Android 4.1 (Jelly Bean) si de multe aplicatii care faciliteaza editarea foto direct de pe telefonul mobil camera foto. Senzorul foto are undeva la peste 16 Mpx, ceea ce face ca pozele sa aiba o claritate si o calitate deosebita.

O alta optiune a camerei este aceea ca poate stoca automat imaginile in cloud cu ajutorul AllShare, chiar in momentul realizarii lor. E foarte utila, mai ales daca ti s-a furat aparatul, iar functia respectiva, Auto Cloud Backup, continua sa ramana activata. Cred ca as face chiar o campanie de genul asta, sa activez functia respectiva, sa dau aparatul la un blogger, sa aiba si un abonament de net aparatul respectiv, sa faca poze cu el, dupa care sa dea aparatul la alt blogger dupa cateva zile si sa tot continue asa plimbarea aparatului, prin intreaga lume si pozele din el sa apara pe o pagina speciala dedicata lui. Stiu, ideea pare desprinsa din filmul Touch, dar cu aceasta functie de care v-am vorbit mai sus, ideea devine perfect fezabila.

Revenind la Samsung Galaxy Camera, aceasta ofera un zoom de 21X si mai sunt interesante de mentionat la ea soft-urile de editare a fotografiilor, Photo Wizard, dar si de editare video, Movie Wizard.

Are iesire HDMI, asa ca poti pune si ceva filme pe ea si sa te uiti la tv, stiu ca pe Android exista si aplicatie de torrent, desi nu cred ca asta e problema cea mai mare. Are Wi-Fi are 3G, are GPS, are…. cred ca daca m-ar intreba cineva ce e cu camera asta, as spune ca e camera care face de toate.

La final va invit sa vizionati cateva poze de la eveniment:

4 comments

  1. Pretul pentru camera este foarte ridicat, pretul va scadea dupa ce trec zilele de la lansare.

Comments are closed.