Romanii au talent. Bloggerii au talent?

Posted by

Romanii au talentInvit blogosfera din Prahova, si nu numai, sa participe la o campanie prin care sa-l sustina pe Dinu Valentin in finala de la Romanii au talent. De ce el si nu altii? In primul rand pentru ca e Ploiestean. Pentru ca ne reprezinta. Pentru ca merita. Si pentru ca are talent.

De ce cred eu ca duce lipsa? De sustinere si idei. Daca talent are, cred ca la cele doua puncte enuntate de mine trebuie ca noi, bloggerii, sa ne aratam talentul. Si sunt sigur ca punem ajuta noi, bloggerii, in ambele cazuri, fie sustinandu-l, fie venind cu o idee care sa arate ca bloggerii au talent. O sa incep intai cu o idee, ca sa intelegeti cum am putea face diferenta.

O idee

Ca sa intelegeti bine despre ce idee vorbesc, o sa iau ca exemplu pe Valentin Luca. Am mai vazut barmani facand tot felul de lucruri interesante sau incredibile, dar el a facut spectacol. Ii va fi foarte greu sa vina in finala cu o idee la fel de buna ca cea care l-a propulsat acolo. Dar ideea cu ecranul, cu dublura lui proiectata pe un monitor si ce a iesit…. a fost intr-adevar ceva deosebit.

De asa ceva avem nevoie si pentru Valentin Dinu, o idee care sa adauge un plus de spectacol vocii si talentului sau deosebit. Chiar daca genurile muzicale sunt diferite, talentul lui Narcis Ianau e o concurenta serioasa in marea finala. Si poate ca singura care va face diferenta dintre locul unu si locul doi este ideea si modul in care se prezinta pe scena.

Scrie un articol in care sa vii cu o idee despre cum ar putea adauga vocii sale si o doza de spectacol sau, de ce nu, umor si eu va promit ca voi face in asa fel incat aceste idei sa ajunga la el. Pune si un link catre articolul asta sau lasa-mi un comentariu ca sa pot ajunge la ideea ta.

Sustinere

Aici am un exemplu si mai bun, si pacatul meu sa imi fie daca ma insel. Lumea a comentat pe twitter ca romanii sunt innebuniti dupa fotbal, dar cu: Locul 1 la Campionatul National de Freestyle Football Romania 2010 , cu peste 1000 de prieteni/fani pe Facebook, si cu cine stie ce vizibilitate extraordinara in orasul sau liceul de origine…. este destul de usor sa capeti un loc in semifinala, un loc care zic eu il meritau altii din Semifinala 3. Dar ca la eurovision, uneori e nevoie si de ceva sustinere, nu doar de talent.

Si ma indoiesc ca pe un biet spalator de masini are cine sa-l sustina. Ma indoiesc ca prietenii lui sunt asa de plini de bani ca sa stea sa dea sms-uri. Si atunci daca nu are toate acestea, iar noi bloggerii le cam avem, pentru ca oricat de mici am parea, am inceput sa avem totusi o influenta in Prahova si mai ales in Ploiesti. De ce sa nu sustinem talentul lui?

Asta o poti face tot printr-un articol in care iti poti invita cititorii sa-l asculte, sa-l voteze si sa-l sustina la randul sau. De asemenea, si in cazul acesta mi-ar fi util sa aflu ca ai scris pe blog ca la finalul „campaniei” sa va pot da si niste rezultate, sa vin cu un numar de articole in care bloggerii l-au sustinut si votat pe Valentin Dinu.  La fel ca si in cazul cu ideea, un link catre articol sau un comentariu m-ar ajuta mult la contorizarea articolelor.

P.S. Am facut si un banner pe care il puteti folosi in articolele si pe bloggurile voastre si sper eu ca voi avea si alte dimensiuni in curand.

UPDATE: Bannerele (le luati cu click dreapta, save image as)

Valentin Dinu - Romanii Au Talent

Valentin Dinu - Romanii Au Talent

 

17 comments

  1. Sfat: redenumiți imaginile din valentin_stan_480x60_by_Haotik.png în ceva de genul imagine1.png. Se pare ca ad block-erele blochează imaginile ce au 480×60 sau 728×90 în denumire.

  2. Are talent cu adevărat şi, cum spus şi la mine pe blog, chiar mertiă să câştige concursu’ ăsta. Am să pun şi eu banner de 468 x 60 la mine pe blog.

  3. Sunt de acord cu tine in ceea ce priveste semifinala 3, in care a fost pe primul loc baiatul cu fotbalul.Nu am nimic cu el dar sincer…au fost oameni mult mai talentati care meritau sa ajunga in finala..Am fost foarte bucuroasa si sunt in continuare pentru ca avem si noi in sfarsit un ploiestean sa ne reprezinte cu succes si merita sustinerea noastra.

  4. @Alex, sustin un Ploiestean iar emisiunea sigur de e una de cacat daca are ratingurile care le are.

  5. Sunt de parere ca e de ajuns vocea ca sa iasa primul… nu e nevoie de un spectacol gen Sensation White… parerea mea… Il sustin si eu si ideea ta, Haotik. Am postat pe site linkul catre articolul tau.
    Numai bine!

Comments are closed.