S-a lansat zonga.ro

Posted by

 Gata, s-a lamurit misterul din spatele celei mai enigmatice zile din acest an. #ZiuaZ. Nu a avut legatura nici cu Radio Zu asa cum credeau unii, nici cu vreo companie de bere ci totul s-a invartit in jurul aceluias crocodil verde si unui site unde iti poti stoca muzica gratuit. S-a langat Zonga.ro

De asemenea petrecerea a fost super tare desi foarte multi oameni noi in blogosfera as zice necunoscuti dar care deveneau imediat ce isi dadeau perucile jos cunoscuti si familiari.

As incerca sa va promit ca va voi spune mai multe despre cum functioneaza aplicatia pe android dar si siteul in urmatoarele zile dar am reusit performanta de a pierde cuponul de la locatie pana in gara. Dar sper sa fac rost la mila vreunui blogger de un cont de test.

Oricum ideea e interesanta, ceea ce nu inteleg inca este cum o sa convinga un fan Google adica eu sa renunt la Google Music. Pana acum din primele imagini am avut impresia ca seamana foarte mult ca idee dar pana nu testez nu pot sa ma pronunt.

One comment

  1. Ideea este intr-adevar interesanta. Personal nu as da 5 Euro/ luna pentru niste melodii pe care oricum le gasesc gratis pe Youtube !

Comments are closed.