Sa mergem mai departe… WeGetThere

Posted by

Il cunosc pe David de multa vreme, stiu si de proiectul lui si desi am vrut sa va scriu cate ceva de acest proiect si nu am mai apucat. Ei bine astazi David are nevoie de ajutorul vostru sa mearga cu proiectul lui mai departe si sa obtina finantare in Germania.

Va las mai jos textul mesajului lui si sper sa va placa ideea si sa il sustineti. Eu zis ca sunt destui care pot dona 10-20 de euro pentru acest proiect minunat.

De cateva luni, dupa cum unii dintre voi stiu, am inceput sa lucrez la http://wegetthere.com/ impreuna cu o echipa grozava!

 

In perioada asta nu am avut un venit stabil, si dupa cum va puteti imagina, vorba englezului – it wasn’t easy.

Dar sunt convins ca a meritat, merita si in continuare va merita sa ma dedic acestui proiect.

De ce? Deoarece cred in el cu tot ce sunt.

 

Ca sa putem merge la nivelul urmator, prezentarea proiectului la un eveniment in Germania, la care ne-am calificat deja PirateSummit http://piratesummit.com/2011/09/06/the-chosen-13/ , am nevoie de bani. Nu multi! 200 de euro. (De fapt 100 acum, pentru ca de ieri, Joi, pana azi, Vineri 9 septembrie, am avut deja 4 sustinatori 😀 Multumesc baieti)

 

Daca vrei cu adevarat sa ne ajuti sa ne vedem visul cu ochii, pentru ca apoi sa putem ajuta si noi pe altii, cumpara un „patratel” pe http://wegetthere.com/supporter si spune-le si altor prieteni de-ai tai despre proiect.

 

Multumesc mult!