everybody on

De ce sa fac eu curat dupa altii?

Posted by

Anul trecut, cand am auzit prima oara de proiectul Let’s do it Romania, asta a fost replica pe care am auzit-o la multi. Si am incercat atunci sa le explic ca nu este vorba de a strange mizeria lasata de altii, ci este vorba de un proiect social prin care se doreste educarea si sensibilizarea publicului pentru a-si strange mizeria atunci cand iese la iarba verde. Ca pana la urma, despre asta e vorba in acest proiect.

Da, stiu, ca dupa marea curatenie multi vor arunca peturile si gunoaiele la loc pe unde le vine, dar daca 2% dintre ei vor deveni mai atenti si mai responsabili, atunci pot spune ca proiectul a fost un succes. Mai ales ca anul acesta au si diverse concursuri din partea sponsorului, HP Romania in parteneriat cu System Plus, cum ar fi concursul pentru cartatori.

Eu zic ca, daca nu ai chef sa faci curat dupa altii si ai blog, macar promoveaza ideea de o Romanie mai curata, promoveaza blogul Let’s do it Romania, cauza lor pe facebook sau contul de twitter.

Si, de asemenea, puteti citi si ideea mea legata tot de acest aspect, prin care speram ca putem avea o Romanie mai curata.

Let's do it

Deci, intrebarea din titlu e doar o scuza, pentru ca daca vrei sa faci ceva, sunt alte 100 de modalitati in care poti ajuta la acest proiect si nu implica sa fii gunoierul nimanui. Intrebarea care se pune este: Vrei sa ajuti? Vrei o Romanie mai curata?

2 comments

  1. anul trecut am participat la Let’s do it Romania, anul asta cred ca nu o sa mai merg. De ce? In romania intai trebuie sa se faca educatie si apoi curatenie, nu invers. Atata timp cat oamenii nu vor fi educati (cu amenzi babane) tot degeaba

Comments are closed.