Samsung +1

Posted by

Nu, nu e vorba de +1 de la Google de data asta, ci de faptul ca am inca un device samsung, e un laptop. Chiar a numarat cineva cate device-uri Samsung am in casa, ca eu sincer nu le stiu numarul. Oricum in curand vor fi +1 si abia astept sa vad minunatia de Google Chrome de pe Samsung Chromebook.

Cu alte cuvinte am castigat Locul 1  in concursul organizat de Blogal Initiative si QuickMobile.ro.

Multumesc mult pentru premiu, felicitari celorlalti participanti, unii dintre ei chiar mi-au dat emotii. Si sa ne revedem cu bine in urmatoarea campanie.

P.S. Chinezu, concursuri cu monitoare Samsung nu aveti?

13 comments

  1. Felicitari ! Chiar meriti premiu mai trebui sa iti faci acum si un tatuaj cu samsung sa mai ai un „gadget” in plus 😉 … pe tine

  2. Daca nu ar fi fratimiu as zice ca e hater duacos asta, si de ce nu-ti pui mena.ro la site daca tot bagi comentarii pe bloguri?

  3. shh ca mai am un unboxing facut de vreo 2 saptamani si nu am scris de el :)) facem si la asta ….

  4. Toata lumea ma intreaba asta, ideea e ca laptopul ala e o bijuterie, daca la tablete au costat 25 si acum costa 15 la el pretul a ramas 35 de vreo 2 ani de zile, nu-l vand pe 10 mil asta in mod clar. Poate doar unui prieten, iar 20 nu stiu daca da cineva pe el. In plus eu mai am nevoie si de un editor de text gen notepad pentru php din cand in cand.

    Adica pe scurt, inca nu stiu nimic in privinta lui, dar sunt multi cu ochii pe el.

  5. Bravo, iubire! Chiar l-ai meritat! Dar nu vii si tu cu … un tort, ceva, ca te-am sustinut? 😛 🙂

  6. Din nou felicitari si sa il stapanesti sanatos. Poate data viitoare o sa fiu si eu mai inspirat si o sa castig ceva :)). Simt nevoia unui smartphone.

    1. Eu sper sa nu fie asa pentru ca am de gand sa-l folosesc, si daca nu o sa vrea, desi am destula incredere in produsele Google, exista linux.

Comments are closed.