Samsung, are you ready?

Posted by

samsung-logo Dupa doi ani de munca sustinuta la brandingul personal, de educatie continua si multe sacrificii, consider ca sunt pregatit sa devin din nou ambasador al unui brand care imi este atat de drag mie. Si toata lumea stie ca nu-mi doresc bani, nu-mi doresc campanii, nu doresc produse in teste, ci singurul lucru pe care l-am pierdut si mi-l doresc foarte tare este recunoasterea oficiala din partea brandului

Si sunt constient ca exista foarte multi oameni de 1000 de ori mai faini decat mine. De exemplu, imi vine in minte campania de la Jocurile Olimpice si Adi Hadean care a reprezentat cu mandrie tara si brandul despre care va vorbesc. Si nu e doar el, sunt zeci de oameni care probabil ar fi mult mai buni decat mine, mult mai frumosi si mult mai desptepti. Dar probabil niciunul nu e atat de motivat ca mine in a obtine aceasta recunoastere din partea unui brand. Si probabil niciunul nu isi doreste la fel de mult ca mine aceasta recunoastere.

Sunt un optimist convins, si asta ma face mereu sa cred ca orice lucru, oricat de tare l-ai strica, merge reparat. Asta ma face sa merg mereu mai departe atunci cand imi doresc ceva si ma face de asemenea sa cred ca voi reusi intotdeauna sa obtin ceea ce imi propun.

Sunt creativ, asa ca am tot felul de idei, uneori bune, alteori proaste, uneori ies cu fruntea sus, iar alteori tavalit din lupta pentru ideile mele. Dar asta ma ajuta sa invat si sa merg mai departe.

Am o vointa de fier, si asta ma face sa lupt pentru lucrurile pentru care cred, indiferent de cat de mari sunt obstacolele care trebuie trecute. Si cineva intr-un film, nu reusesc acum sa-mi aduc aminte titlul filmului, spunea ca nu exista obstacole pe care sa nu le putem trece.

Asa ca, la final de articol, ramane doar intrebarea: tu esti pregatit pentru ceea ce urmeaza?

5 comments

Comments are closed.