Ostrava: Haotik in tara Liliputanilor

Posted by

Daca cumva credeati ca doar Gulliver poate ajunge in tara piticilor, v-ati inselat. Exista in Ostrava un parc deosebit de interesant – Miniuni. Acolo poti admira cele 7 minuni ale lumii antice, dar si constructii moderne sau castele din toate colturile globului.

Practic, poti parcurge cu imaginatia, in decurs de cateva ore, zeci de mii de km, de la un colt al altuia al globului si sa vizitezi cele mai faimoase constructii ale globului precum Turnul Eiffel, Turnul Londrei, Colosul din Rhodos, monumentele din Atena, marea piramida a lui Kheops si multe altele.

Cu greu am redus numarul pozelor la 100, pentru ca erau mult mai multe. De asemenea, trebuie sa va povestesc cumva cum am schimbat macazurile pe care mergea trenul si l-am bagat pe o linie plina de lemnisoare si frunze, cum a deraiat si cum m-am muncit sa readuc trenul inapoi pe linia „verde”. Dar cu alta ocazie.

3 comments

  1. Marian: Cand am vazut ce e acolo am zis ca daca as avea banii necesari as face si unul in Ploiesti. Sa presupunem ca as avea banii respectiv, crezi ca ar fi bine sa nu mai fac asa ceva pe motiv ca as fi acuzat de plagiat, pentru ca mai exista unul in Belgia?

Comments are closed.