Samsung, iti multumesc!

Posted by

samsung-logo Desi campania era gandita pentru 2 saptamani, am decis sa o opresc in seara aceasta. Ma gandesc ca bugetul neconsumat pe care il alocasem pentru campanie sa fie donat unei cauze umanitare, poate unor copii care au nevoie de educatie sau de carti. Da, cred ca asta ar fi cel mai bine, carti pentru copii.

Am primit un raspuns oficial din partea companiei Samsung si apreciez acest lucru. Pentru mine astfel de lucruri conteaza, lucruri mici care par fara valoare. Asa ca, Samsung, iti multumesc:

 • pentru ca mi-ati raspuns,
 • pentru ca faceti produse de calitate,
 • pentru ca ati apreciat munca mea,
 • pentru ca am invatat enorm de multe in ultimele saptamani,
 • pentru ca ati fost intotdeauna corecti cu mine.

 

Bună Dragoş,

În primul rând, îți suntem recunoscători că ești fan al produselor SAMSUNG și al brandului. Îți mulțumim și pentru toate postările de pe blog legate de SAMSUNG, din ultima vreme.

Din mesajele tale recente, înțelegem că ți-ai dori un parteneriat contractual cu SAMSUNG, pentru a deveni un ambasador al brandului. În prezent,  nu avem alt program de ambasadori de brand pentru entuziaștii SAMSUNG, în afara programului Samsung Mob!lers. După cum știi, programul Samsung Mob!lers este o comunitate de utilizatori voluntari de dispozitive mobile Samsung, care testează produsele noastre și cărora li se oferă oportunitatea de a participa la evenimentele noastre de marketing. Toți consumatorii Samsung pot aplica, însă programul nu este dedicat bloggerilor de profil, așa cum ești tu. Dacă am face o excepție în cazul tău, nu ar fi cinstit față de celelalte  mii de “mobiler-i” din cadrul Samsung Mob!lers.

Îți apreciem inițiativa și punctul de vedere și îți mulțumim încă o dată pentru susținere. În calitatea ta de blogger, te vom  ține la curent cu toate noutățile noastre.

UPDATE mai era o bucatica in cel de-al doilea mail, am zis sa o pun si pe asta pentru ca aseara am uitat:

De asemenea, te rugam sa tii cont de faptul ca atat recrutarea cat si prezenta in cadrul Samsung Mobilers sunt prestabilite de un regulament in baza caruia proiectul  functioneaza.

Inca o data, multumim pentru aprecierea fata de brand.

10 comments

 1. Un fel de „te pup din mers”.
  Acum la final, numai tu poti aprecia daca a meritat. Este o concluzie extrem de personala.
  Eu te admir pentru curaj si atitudine.

 2. Maxim! Nu vezi ca isi bat joc de tine? Deci i-ati gandul de la ambasador Samsung. Cred ca ar avea loc pentru tine acolo dar odata ce ai gresit nu te mai iarta, este vina ta si trebuie sa accepti acest lucru.

 3. bai, e pierderea lor. daca tu te-ai chinuit atat sa le atragi atentia si ei iti dau cu flit, apai sa nu se mire de ce le vor scadea vanzarile in Romania. uite asa ca un blogger, un om online le sare in ochi si ei zic pas.
  deh, de cand a murit nokia isi fac de cap astia cu samsungul, nu le mai ajunge nimeni cu prajina la nas…

 4. Depinde de ce ai nevoie, exista si un fel de Note 3 cu ecran curbat, Galaxy Round si plus mai exista o jucarie super tare care are aceleasi facilitati ca Note dar nu va zic de ea, am scris eu sau unu din colaboratori pe digipedia.ro de minunatie.

Comments are closed.