Scandal in blogosfera… si culmea nu-s eu implicat

Posted by

Scandal in blogosfera, sau mai bine zis in comunitatea romaneasca de experti seo. La ordinea zilei o intamplare neasteptata, Krumel este banat pe seopedia.ro si la cearta cu Mezei.

Dupa atatia ani de munca impreuna sa se certe, ce i-o mai fi apucat si pe astia.  Eu ce ar trebuii sa mai fac cu 3 admini si 7 elite ca sa ii tin uniti. Bine ca nu se cearta intre ei.

Cand mai multi oameni lucreaza la o chestie sansele de a iesi ceva bun sunt mai mari. Cand insa se separa comunitati mari in comunitatii mai mici toata lumea are de pierdut.  Desi nu eram un fan al seopedia, ba mai mult mi-l propusesem ca un millestone de depasit in viitorul mai mult sau mai putin indepartat, totusi imi pare rau sa vad aceasta ruptura.

5 comments

 1. haotik, nu e nimic scandalos in ceea ce s-a intamplat. Am renuntat de buna voie (chiar daca am fost amenintat) pentru a-mi crea un proiect separat si mai vast.

  Restul e doar istorie. Oamenii sint apreciati pentru ceea ce fac si pentru ceea ce spun.

  Inca un lucru, intr-o comunitate seo nu exista experti seo, expert seo ai fi intr-o comunitate care nu are nici o treaba cu seo si prin ceea ce spui…esti apreciat ca atare.

 2. admin-haotik tu nu esti implicat pt ca probabil nu raspunzi cu rau la rau.
  Dar uneori nu raspunzi deloc.(Cum e cazul scrisorilor mele.)

 3. valeu, nici nu ai idee ce reactii am si cu cat rau pot raspunde la rau…

  2. ce scrisori? pe ce adresa le trimiti?

 4. Pe adresa nanotel_ro@yahoo.com
  E adevarat ca ma adresam lui „admin”.
  Daca iti pare rau de raul ce se intampla in sectorul tau, cred ca nu esti manat de RAU.Daca raspunzi cu rau inseamna ca o face luptatorul din tine.Dar in final doresti ca binele sa invinga.

 5. Nu exista adresa respectiva de e-mail, e doar un id de mesenger. Iti recomad sa folosesti office AT nanotel.ro pe viitor.

Comments are closed.