Schimb de statusuri

Posted by

Ideea vine de la Andreea , si m-am gandit ca merge facuta si cu alte persoane din blogosfera. Pe scurt e vorba de statusul de Yahoo Mesenger si pentru a nu transforma asta dintr-o chestie posibil funny intr-o chestie de advertising am gandit cateva reguli simple legate de acest schib de statusuri:

1. Statusul sa fie de forma: Schimb de status: Nume(pseudonim) http://url_blog
2. Sa fie doar bloguri personale
3. Schimbul sa fie pe perioade de maxim 3 zile pentru a putea afisa si statusurile altora.
4. Ambele persoane care fac schimbul sa fie de acord cu blogul celuilalt.

Din prima regula cred ca rezulta clar ca trebuie sa ai un blog personal, astfel nu are rost. Bineinteles ca pana la urma fiecare face ce vrea asa ca regulile de mai sus sunt doar sugestii, nu neaparat ceva batut fix in cuie.

Deci daca esti interesat(a) sa schimbam statusurile ma poti contacta fara probleme.

Update: 5. Cand unu din useri pleaca de pe net sa il anunte pe celalalt ca nu o sa mai fie online, in felul asta cel ramas putand face schimb de statusuri cu alcineva. (asta nu stiu daca e cea mai buna regula dar e folositoare)

3 comments

  1. Pai atat de simplu? Daca tu ai 1000 de contacte si eu am 100? Daca eu am 1000 de cocalari in lista total netarghetati sau nefamiliarizati cu netul (sau 800 din ei inactivi) si tu ai sa zicem doar persoane din online?

    Adica na… intrebarea e: de ce as face schimb de status in loc sa pun la status blogul meu si atat… ?

  2. Daca ai un blog personal sunt sanse mari sa ai cateva persoane care iti citesc blogul si care ar fi interesate sa citeasca si alte bloguri.

    Si apoi despre ce useri targhetati vorbim? Despre ce targhet? Tu ai un target pentru cititori blogului personal?

  3. Poate a fost o exprimare drastica cand am folosit cuvantul targhetat. Ma refeream la anumite grupe de utilizatori. Uite daca vrei: targhetati pe online. Sunt destule persoane care, desi folosesc messengerul, nu stiu sa foloseasca un browser decat cautand pe google sau il folosesc din pasti in craciun

Comments are closed.