Siteurile de teste, o nisa slab exploatata in romania

Posted by

Da, din pacate exista o nisa destul de prost exploatata in romania. Aceea e siteurilor de teste online. De asemenea cred ca si publicul e destul de neobisnuit cu astfel de siteuri.

Un prieten lucreaza din greu la un astfel de site qfeast.com si cauta sa adauge mereu noi si noi functionalitati.

In prima faza m-am intrebat la ce e util sau la ce foloseste un astfel de site, apoi cel putin din punctul meu de vedere mi-am dat seama ca ar fi un tool foarte misto pentru a organiza concursuri si sunt sigur ca chiar il voi folosi imediat ce apare si varianta lui in limba romana. De asemenea tot ca o chestie pentru amuzament poate fi folosit pentru a testa cultura generala a prietenilor, sau pentru a face tot felul de teste psihologice amuzante (stiti voi, de genu, daca ai intre 10 si 30 de punte esti emo, daca ai intre 30 si 50 esti doar suparat si peste 50 suferi de ADHD).

Si nu doar pentur fun poate fi folosit un astfel de site, ci si ca un tool pentru a testa angajatii dintr-o firma sau pentru a testa cunostintele noilor angajati la interviul de angajare. Bine inteles toate acestea se pot face intr-un mod privat pentru a nu avea oricine acces la aceste chestionare cu intrebari. De asemenea tot pentru firme exista tot felul de statistici care se pot face pe baza chestionarelor  deja completate.

Si am uitat sa va mai spun ca crearea uni cont este gratis, cel putin deocamdata, asa ca profitati cat puteti.

Astea sunt doar cateva din multitudinea de posibilitati la care ar fi util un astfel de site. Si totusi nu avem asa ceva in romana, sau nu cel putin unu de care sa stiu si care sa fie facut cu cap. Asa ca ramane de asteptat doar sa apara si varianta in romana a siteului prezentat mai sus.

3 comments

  1. Primu minus al qfeast ar fi ca imi cere sa ma loghez. lumea e (inca) reticenta la creat conturi. Ar putea cere Login la terminarea testului !

Comments are closed.