Se cauta ambasadori Samsung

Posted by

samsung mobilersSe pare ca dupa ce am dat o groaza de mailuri si am stresat agentia, ideea mea a ajuns pana la urma la Samsung si se pune si in practica. Asa ca Samsung Mobile Romania a lansat ieri un concurs prin care se cauta ambasadori atat online cat si offline.

Cred ca nu mai are rost sa spun ca voi face orice pentru a ma asigura ca un loc este al meu. De fapt, asta mi-am dorit mereu sa obtin cu Samsung Adventure si chiar daca am vandut ideea pe un Chromebook, eu am mers cu ea mai departe catre agentia care reprezinta Samsung in Romania (sau ma rog una din agentii). Pe scurt, se cauta oameni pasionati de tehnologie pentru imprastierea informatiilor dar si testarea de aplicatii si produse in exclusivitate.

In prima faza trebuie sa te inscrii pe pagina oficiala de facebook a Samsung Mob!lers urmand apoi cea de-a doua faza constand intr-un interviu cu cei de la Samsung Mobile.

Ce trebuie sa faci pentru a intra in concurs? Sa faci un clip de aproximativ un minut, sa il pui pe youtoube, iar linkul codul embed sa il plasezi in aplicatia Samsung Mob!lers.  De asemenea trebuie sa promovezi clipul pentru ca urmeaza perioada de votare. Rezultatul il afli pe 24 octombrie cand afli daca suntem colegi de „ambasada”. Pentru ca da, nici nu ma gandesc ca nu voi obtine unul din cele 15 locuri disponibile pentru ambasadori.

Pentru mai multe informatii, cititi cu atentie regulamentul campaniei, dar si pe blogul Samsung Mobile.

2 comments

  1. @Robi09: Scuze, dar citeste mai bine articolul si vezi ca intr-unul dintre paragrafe scrie clar „urmand apoi cea de-a doua faza constand intr-un interviu cu cei de la Samsung Mobile.” Deci teoretic pot participa doar persoane care sunt in Romania. Asta daca prin regulament nu scrie ca se accepta si interviuri prin Skype.

Comments are closed.