Se intrevad noi directii

Posted by

Sambata incerc sa fiu mai relaxat si sa va povestesc despre filme sau calatorii, dar cum in ultima vreme am vazut numai filme proaste, iar vremea de afara, impreuna cu repercusiunile gripei de saptamana trecuta inca ma tin mai mult prin casa, nici la capitolul asta nu am ce sa va povestesc. Asa ca am hotarat sa va povestesc despre directiile noi pe care sunt tentat sa le abordez.

Nu am sa intru in detalii acum, pentru ca toate sunt la planul de idei si nu stiu cand si cum se vor concretiza, dar in principiu ma gandesc sa mai scriu o carte (posibil sa aflati detalii despre prima carte scrisa de mine in curand), ma gandesc sa incerc niste proiecte video (toata lumea face videoblogging mai nou, eu sunt inca in espectativa, dar am facut ceva investitii in directia aceasta, deci banuiesc ca am ceva in cap, chiar daca nici eu nu stiu prea bine ce la momentul acesta) si de asemenea la nivel personal ma uit catre posibilitati noi de a calatori si dupa experiente noi (inca ma mai gandesc daca ar fi interesant sa-mi cumpar 2 biciclete pentru a calatori prin diverse zone mai salbatice; astept sa vina vremea frumoasa si voi vedea atunci ce variante am).

Momentan e destul de mult de lucru in firma, lucrurile merg bine, vad ca apar si clienti noi si, cu putin noroc, in cateva luni imi iau si un mic sediu, sau unul mai mare in care sa fac si hub-ul. Si aici ma gandesc la ceva pivotari, v-am mai spus, dar din pacate timpul nu mi-a permis sa ma gandesc cum pot incepe acel proiect chiar si la nivel de online, sa incep sa construiesc comunitatea intai si dupa aceea sa o extind la un hub in adevaratul sens al cuvantului.

Nu toate merg asa cum mi-as dori eu, dar deja m-am obisnuit ca cei din jurul meu sa nu se miste cu aceeasi viteza de reactie cu care ma misc eu.

2 comments

  1. Avand in vedere ca esti un scriitor consacrat, termenul expectativa n.ar trebui sa.ti puna probleme

    1. A scrie pe blog, chiar si in fiecare zi si a scrie o carte, cel putin in conceptia mea, e ceva total diferit. Pe blog scrie toata lumea, carti insa nu.

Comments are closed.