Sebastian Stefan – Inceputul

Posted by

Am avut ocazia in aceasta seara sa asist la primul spectacol de mentalism al unui tanar de 16 ani, care are curajul sa-si expuna talentul dincolo de cercul de prieteni si sa faca spectacol ca un adevarat profesionist. Pe Stefan l-am cunoscut de curand la unul din blog meet-urile pe care le organizez, prilej cu care am aflat si despre pasiunea lui pentru magie si mi-am dat seama ca se pricepe.

Spectacolul il puteti vedea si pe data de 16 martie, incepand cu ora 20:00, tot la Anticafenea si ar fi bine sa va rezervati din timp bilet, pentru ca numarul de locuri este limitat. Eu zic ca merita si ca o sa petreceti o seara amuzanta, alaturi de un tanar amuzant si cu mult talent.

Desigur ca probabil exista loc de mai bine, are tot timpul din lume sa imbunatateasca spectacolul si sa adauge noi elemente in el. De exemplu, eu as prefera anumite efecte sonore, atat ca fundal, cat si in anumite momente mai tensionate, cand anumite melodii pot crea o stare de tensiune suplimentara. Nu stiu daca au o denumire specifica, dar le auziti des prin spectacolele de pe la tv, cat si in prezentarile video de pe net, menite sa trezeasca ceva in voi.

Fara voia mea (preferam sa stau ascuns intr-un colt din cauza racelii) am ajus sa fiu voluntar in cel mai tare numar al serii; si spun asta, nu pentru ca am fost eu implicat in el si pentru ca intr-adevar mi s-a parut cel mai tare dintre numerele din program si care m-a surprins si m-a facut sa raman cu gura cascata si sa spun: „Du-te mah, ca nu se poate!….”. Desigur ca mi-am explicat cumva dupa aceea ce s-ar fi putut intampla, dar pe moment chiar am ramas surprins si pana la urma asta e frumusetea actelor de iluzionism.

A… si am sa va mai spun ceva, doar voua, dar sa nu mai spuneti la nimeni: are Sebastian o prietena frumoasa, ca o papusa de frumoasa. Dar sa nu-i ziceti, ca nu mai vine pe la blog meet-uri.