Visul

Posted by

Voi vedeti visul? Intelegeti oare catusi de putin motivul pentru care mi-am dat demisia si am ales un alt drum? Pentru ca despre asta este vorba: despre vise, despre nazuinte si despre un drum pe care eu am decis sa-l urmez. Stiu ca unii dintre voi o sa spuneti ca sunt nebun, ca sunt temerar si indraznet, sau chiar si inconstient. Cei care mi-au inteles visul, mi-au ramas alaturi, ceilalti s-au indepartat incet, incet, alegand un alt drum. Era si normal sa se intample asta.

Cat poate oare sa coste un vis? Oricat de scump ar fi, nu cred ca e pret pe care sa nu fii dispus sa-l platesti pentru visul tau; si oricate sacrificii ar fi necesare, vei sti intotdeauna ca ele te duc mai aproape de visul tau. Oricat de multe obstacole s-ar ivi in cale, odata ce te-ai pornit, nu mai vezi decat capatul drumului si vei cauta modalitati ca sa treci cat mai repede peste obstacolele care iti apar in cale.

Uneori vei obosi si vei vrea sa iti reanalizezi visul. Daca esti un om puternic, te vei uita in urma si iti vei da seama ca totusi decizia pe care ai luat-o a fost una inteleapta; daca vei fi un om slab, vei regreta alegerea facuta. Putini oameni reusesc sa mearga intotdeauna pana la capat. Nu e o rusine sa te razgandesti si nici sa pierzi, desi satisfactia succesului este garantata doar invingatorilor.

Ai un vis? Cat de mare este acesta? Daca tu crezi ca il poti realiza, de ce nu incepi de azi sa lucrezi la el? De ce sa astepti? Pune in fiecare zi o piatra – oricat de mica – la temelia visului tau si vei observa in scurt timp cum incepe sa creasca.

La final va las cu visul lui Enzo Ferrari, pentru ca ma emotioneaza de fiecare data cand vad clipul si imi dau seama ca cei nebuni au fost si cei care au reusit cu adevarat sa schimbe lucrurile.

2 comments

Comments are closed.