Serban Huidu il lauda pe Zoso

Posted by

Dimineata cand vin cu masina la munca ascult Kiss FM. Astazi la final de emisiune Serban pentru care aveam si am in continuare mare respect sa apucat pe scurt sa recomande celor care au nevoie de idei pentru stiri de pus in ziare blogul lui Zoso. Parca nu prmovati prostia si mahalagismul mai baieti? Voi stiti ca Zoso sa pisat urinat intr-un borcat si a pus pe blog poza cu borcanul? Asta ai ajuns sa promovezi Serbane??? Pacat.

Desi sunt fan Carcotasi astazi laudele aduse lui Zoso m-au intristat putin. Nu vreau sa jignesc pe nimeni si poate sunt si prost informat dar cumva sunt colegi de cladire??? Daca sunt colegi de cladire oare cat a costat laudele alea? In fine cred ca ma insel, totusi o bila neagra lui Huidu si un mesaj de la Haotik: RUSINICA…. RUSINICA….

EDIT LATER: Se pare ca totusi borcanul ala nu avea chesti rusinoase in el, dar eu cum m-am suparat si nu am mai dat de atunci pe blogul lui Zoso nu am apucat sa mai var comentarile lui. Asa ca MEA CULPA

2 comments

  1. Am recitit comenturile, si ce sa zic, am ramas fara comentarii… ca indiferent ce as comenta nu isi are rostul.

    Si apai daca te-a recomandat Serban, mergem pe mana lui asta este… Macar pentru cambania aia a ta de a adus 5000$ in buzunarele blogerilor meriti ceva respect.

Comments are closed.