Setari cartela internet Vodafone pe Samsung Galaxy Tab

Posted by

In urma cu cateva zile dupa mai multe ore de chinuiala si discuti telefonice cu cei de la vodafone, parea ca singura solutie ca sa fac internetul 3G sa mearga e sa schimb cartela sim cu una mai noua. Asa ca m-am interesat care e cel mai apropiat magazin Vodafone si am purces repede catre el sa imi dea o alta cartela.

Domnisoara de la servicii clienti initial a spus ca nu se poate net pe galaxy tab pe cartela ci doar la abonament, dar cum nu era foarte sigura a zis sa astept putin sa se intereseze. S-a interesat. A aflat ca merge si a inceput sa seteze ea pe acolo diverse setari. Si dadea restart, bagam pin-ul, continua cu setariile. Si tot asa.

La un moment dat in aroganta mea vroiam sa ii zic domnisoara tu esti proasta, crezi ca expertul din mine nu a incercat si ca nu e alta solutie decat alta cartela… dar am zis ca nu are rost sa fiu rau cu ea ca poate nu a vazut in viata ei un Galaxy Tab si vrea sa se joace cu tableta.

Si s-a tot jucat cu ea vreo 30 de minte. Si la final… gata s-a rezolvat. Sa-mi pice fatza. Sigur? Chiar merge? …. Da. Si cat ma costa timpul pierdut? Nimic.

Ce sa mai, am plecat repede cu coada intre picioare ca ma facuse o gagica pe parte tehnica, care o am.

Trei zile mai tarziu eram iar la Vodafone, la exact aceasi tanara domnisoara. I-am explicat ca omul cand vrea sa schimbe cartela sim nu se lasa pana nu-i reuseste. Netul pe Galaxy Tab mergea perfect cu setarile facute de ea dar din pacate Modemu Meu de internet impreuna cu cartela de date a plecat spre alt proprietar in si cu abutobuzul 182. Asa ca mi-a dat alta cartela in locul celei pe care o „pierdusem” si nu m-am lasat pana nu mi-a zis ce suc doreste ca sa ma spal de pacatele de data trecuta cand mi-a rezolvat problema fara sa schimbe cartela. Putea foarte bine dupa ce a reusit sa faca setarile sa ma puna sa platesc alta cartela ca eu oricum ma plictisisem si nu ii dadeam sanse de reusita asa ca nu mai urmaream ce face ea acolo.

Deci recomand serviciile magazinului Vodafone de pe strada Stefan cel Mare.

De asemenea daca vreti sa faceti setarile corecte singuri va recomand versiunea mult mai tehnica a acestui articol: Setari Vodafone Internet de pe digipedia.ro

 

2 comments

  1. In aceeasi situatie ma aflu eu acum… Am luat un Nexus 7 ce a venit cu ceva cartela de la vodafone si zau ca-s pe spate cu aceeasi tehnica ca a ta…

Comments are closed.