SmartWeb Conference, primul eveniment major dedicat designerilor si developerilor din Romania

Posted by

smartweb2013 Asa cum spune si titlul, in toamna va avea loc primul mare eveniment dedicat designerilor si developerilor. 24 septembrie 2013 esta data pe care trebuie sa v-o notati in agenda. Mie mi-a fost indeajuns sa vad Smashing Magazine la suporteri, dar si pe lista cu speakeri, ca sa imi dau seama ca este vorba de ceva cu adevarat mare.

De asemenea, lista vorbitorilor cunoscuti international face din acest eveniment unul major pentru Europa de Est:

  • Jonathan Snook – bloggeri la snookca si co-autor a doua carti despre CSS si DOM Scripting
  • Vitaly Friedman – co-fondator Smashing Magazine
  • Carl Smith – fondator al companiei nGen Works
  • Bruce Lawson
  • Peter Gasston
  • Vasilis Dimos
  • Radu Chelariu

Din toate punctele de vedere, este un eveniment la standarde internationale. Este pacat sa-l ratezi, daca activezi in domeniu. Exista si o oferta speciala de 125 euro (TVA inclus) pentru primii 50 de participanti. De asemenea, pentru un grup format din 3 sau mai multe persoane, exista un discount de 10%. Asa ca eu zic ca e bine sa te grabesti cu inregistrarea, pentru a beneficia de acest tarif redus.

smartweb-fb

In cadrul evenimentului SmartWeb, participantii vor avea ocazia sa afle cele mai noi tendinte si oportunitati din cadrul industriei de web-design.

SmartWeb este prima conferinta din Romania adresata in mod special web designerilor si web developerilor locali, dar si celor din Estul Europei. Evenimentul ofera oportunitatea de a-i intalni pe unii dintre cei mai renumiti oameni din industrie la nivel global, precum Jonathan Snook si Vitaly Friedman, dar si alti speakeri foarte populari si nelipsiti de la cele mai mari conferinte de acest gen din Europa de Vest si SUA”, spune Gabi Schiopu, Senior Web Designer / Developer, World Wide Web Hosting LLC si co-organizator al evenimentului.

Pentru mai multe informatii legate de acest eveniment, te invit sa vizitezi site-ul oficial: www.smartwebconf.com .

One comment

Comments are closed.