Snow Explosion intre partie si Snow Attack

Posted by

Dupa cum stiti si anul acesta am fost blogger oficial al Snow Explosion. O vacanta de 7 zile in Franta pe o suprafata schiabila de vis. Nu am avut picioare sa ma dau pe fiecare cm schiabil din multitudinea de partii din zona Puy Saint Vincent.

Am decis sa scriu despre eveniment pe SnowParty.ro si astfel aveti opt articole legate de intregul evenimentul. Lipseste din el partea cu petrecerile date in fiecare seara, dar de vreme ce nu am participat la ele nu prea am cum sa scriu despre ele. Chiar daca evenimentul seamana mai mult cu o vacanta la schi si nu cu un adevarat eveniment aceasta se datoreaza numarului mare de participanti si a imprastierii lor pe o suprafata de circa 50 de cabane si hoteluri.

Anul acesta Snow Explosion a fost in cadrul unui eveniment mult mai mare Snow Attack. Asta a generat multe bile negre evenimentului dar si despre asta am scris tot in cele opt articole.

Tot dupa aceasta calatorie am decis ca trebuie sa fac un blog/site separat legat de turism si de calatoriile pe care le fac in special prin tara. Defapt ideea e in cap de multa vreme, doar am luat si ghidturisic.ro dar acum am hotarat ca trebuie mers mai departe de la stadiul de idee catre un blog macar daca nu catre un portal mai complex care sa contina si blog.