Snow Explosion (ziua 1)

Posted by

Dupa un drum de 22-23 de ore in care m-am luptat din greu cu natura dar si  cu somnul,  am reusit sa ajung si eu si masina intregi la locul faptei. Primul lucru pe care l-am constatat a fost ca locul chiar exista, oricum imi cam trecuse mie paranoia ca ar fi teapa, dar complet de paranoia nu cred sa ma vindec vreodata.

Deci locul exista, e destul de misto, dar e al drak de frig. Am facut cateva poze pana mi-au inghetat degetele pe aparat, am si filmat cand a venit primul autocar, dar probabil voi reveni mai pe seara cu un update mai complet cu poze si filme.

Nu am apucat sa vad inca partia dar sunt sigur ca e super ok.

Cum toata lumea se bagase la somn am apucat sa ma joc prima oara cu un wii si desi parea destul de simplu e destul de interesanta porcaria. Nu as zice ca e chiar foarte realistica, dar m-am jucat ping-pong pana ma dureau muschii de la mana.

Multe chestii unde te poti simti bine, biliard, karaoke, jocuri pe wii si xbox, popice, piscina, si naiba mai stie ce e pe aici ca desi credeam ca am explorat toata cladirea cred ca nu ii stiu inca fiecare coltisor, dar stati linistiti ca e timp destul sa imi satisfac toate curiozitatile.

Spre dup amiaza s-a mai incalzit, si desi era frig nu mai era ca in prima parte a zilei. Am facut poze de peste tot si o sa incerc sa pun cateva pe blog. Filme nu pun inca deoarece netul primit cadou de la organizatori am inteles ca nu zboara chiar asa, si sunt sigur ca ii e mai util lui titus decat mie. O sa incerc sa fac un colaj frumos spre sfarsit cu diverse momente din Snow Explosion dar cum e mult de munca la el, nu stiu daca nu cumva il voi termina acasa.

Iata cateva din chestiile interesante care le-am vazut pe aici:

SDC10253_mic SDC10223_mic SDC10224_mic

Si am facut cateva poze la sosirea primului autocar Snow Explosion (cel de la Constanta) ca la sosirea celui de-al doilea nu-mi dau seama pe unde rataceam.

SDC10233_mic

SDC10237_mic

SDC10242_mic

Maine urmeaza sa corectez ce am scris pe aici, ca-s sigur ca numai tampenii dupa 48 de ore de nesomn dintre care 24 la volan si sa pun poze si poate si ceva filmulete de pe partie.

Acum urmeaza sa ma duc o fuga la Welcome Party-ul Snow Explosion dupa care bag somn ca maine la prima ora vreau sa fiu in picioare si echipat pentru partie de unde voi posta noi informatii.