Snow Explosion (ziua 2)

Posted by

Gata, in sfarsit ne-am dat, uni mai in cunostinta de cauza, alti cu putin mai multa inconstienta. Din pacate 3 insi deja si-au stricat concediu, pentru ca si-au luxat diverse chiar din prima zi. Eu in inconsienta mea am reusit doar un zbor pe o trambulina, sa ma abat pe ceva parti care erau inchise si sa ma dau printr-un half pipe fara zapada unde cred ca mi-am facut placa in ultimul hal.

Zapada destula pe parti,  cred ca foarte buna pentru skiori, nu foarte buna pentru snowboarderi, ca pe alocuri era cam inchetata. Am gasit si ceva super-powder dar nu vreti sa stiti unde l-am gasit asa ca nu se pune.

Partia pentru incepatori, numarul 5 era si una din cele mai calumea din punct de vedere al zapezii. Are si cateva chesti interesante pe margine dar nerecomandate incepatorilor. Tot pe ea era amplasata si trambulina pentru sinucigasi. O sa vedeti zilele astea un filmulet cu mine cand am sarit. Nu stiu daca apuc sa-l pun chiar maine.

Seara am fost la Targul de craciun unde oriucum se vor duce totu cu autocarele miercusi sa cumpere tot felul de lucruri interesante. Ma asteptam la un fel de balci cum sunt cele din romania, in rest am vazut si cateva tarabe cu prostii din plastic cu beculete dar in rest tot felul de chesti hand made foarte interesante. O sa va arat cateva poze mai jos.

In primul rand cele cu bunatati de tot felul:

SDC10260_mic

SDC10272_mic

Da, nu apucasem sa mananc nimic pe partie ca era prea misto ca sa mai pierd vremea pe mancare si la targ eram cu ochi doar pe bunatati.

Apoi am mai vazut patinuarul din centrul pietei acoperit de o perdea superba de lumini, ca de alftel toata piata centrala din Vilach.

SDC10284_mic

SDC10285_mic

SDC10304_mic