Snow Explosion (ziua 6)

Posted by

Astazi partia chiar a fost de nota 10, pacat ca nu mai pot ramane cateva zile sa ma dau. Au deschis inca vreo 2 partii noi, si totul este superb. A fost ger dar foarte senin, astfel ca am reusit sa fac cateva poze superbe. Am vazut si apusul soarelui dupa varful unei partii si iarasi a fost superb. Maine se da plecarea inapoi spre casa. Oricum a fost superb si cu siguranta voi veni si la anul. Urmeaza inca cateva articole interesante legate de eveniment si de ce s-a intamplat pe aici saptamana viitoare pe snowparty.ro

Nu pot sa spun ca m-am dat de am rupt partia in doua ca altii pentru ca nu m-am dat cat as fi putut, am stat mult pe capul sotiei sa invete sa se dea, si ceva ceva a invatat, puteti vedea in filmuletul de mai jos cam ce si cum a invatat.

In seara asta e petrecerea finala, dar din pacate am ales sa dorm pentru ca maine urmeaza un alt drum lung de 24 de ore de condus catre Romania. Momentan sunt niste probleme cu netul si stau pe holul cabanei in frig pentru ca acolo am gasit un wireless care se pare ca imi poate oferii net. Cred ca e al celor de la hailaschi.ro dar nu conteaza, bine ca merge sa-l folosesc cat ma mai tine bateria.