Snowboard pe intuneric

Posted by

jacob sutton In una din zile, sus pe partie, undeva aproape de 3000m m-a apucat seara si ceva ceata, nu multa, cat sa nu mai vezi damburile sau faptul ca te duci la deal sau la vale. La un moment dat am crezut ca urc oarecum pe marginea partiei si ca o sa se opreasca placa, dar m-am prins repede ca placa nu incetineste si ia viteza. Pe intuneric nu stiu daca as fi in stare sa merg 2 metri fara sa cad.

Va spun toate astea ca sa intelegeti cat de greu este sa faci ceea ce a facut Jacob Sutton impreuna cu snowboarderul profesionist William Hughes. Interesanta ideea de a te imbraca intr-un costum de leduri si a filma zapada. Oricum eu prefer sa vad „valurile de zapada” la lumina zilei, ca atunci sunt mult mai frumoase mai ales pe zapada neatinsa. Si ca sa nu mai ma lungesc cu vorba va invit sa vedeti ce a iesit dintr-o placa de snowboard, un costum cu leduri si un cameraman pasionat.

Jacob Sutton’s L.E.D. Surfer on Nowness.com.

P.S. Din pacate nu am filmulete din Kaprun de acum o saptamana, sau poate erau prea bine prinse cazaturile si nu vreau sa le vada nimeni, mai ales ca inca ma mai doare umarul de la ultima tentativa de „Shaun White” pe placa.

One comment

  1. eu sunt innebunit dupa snowboarding, cand nu sunt pe zapada petrec ore pe youtube si forumuri si caut. uite, si la noi se fac clipuri misto de snowboarding

Comments are closed.