Retrospectiva saptamanii in blogosfera prahoveana [7]

Posted by

 Iata-ne ajunsi si in saptamana a VII-a a acestui an cu retrospectiva blogurilor din Prahova. Pentru cei ce nu stiu inca, incerc prin aceasta serie de articole sa fac cunoscuta activitatea bloggerilor din Ploiesti si din Prahova.

Saptamana aceasta avem in prim plan o campanie organizata de Blogal Initiative dar si aventurile blogerilor ploiesteni prin zapada, putin despre Romanii au talent si despre Coca Cola.

Saptamana aceasta as spune ca e marcata putin de campania Blogal Initiative pentru Profi unde ca premiu sunt 3 tablete iPad2. S-au inscris intr-o lupta acerba pana acum 3 bloggeri ploiesteni, Haotik (adica eu), Alin Toma aici si aici, John aici si aici si, nu il ultimul rand, Ana Musat.

Apoi chiar daca nu ne putem lauda cu fapte mari ca cei de la Bucuresti, si eu a trebuit sa #dauzapada dar si alti bloggeri din ploiesti. Eu daca nu am apucat sa scriu despre asta nu e nimic au facut-o altii, astfel Bogdan Simion s-a urcat pe blog bloc sa dea zapada, Catalin Cristache  se plange ca sta in capatul unei strazi infundate si a avut de dezapezit o strada intreaga iar Tibi  se crede intr-un joc cu pacman in incercarea de a gasi drumul spre casa.

Nu se putea sa ratam nici stardul emisiuni de pe ProTV asa ca avem deocamdata doar un sigunr articol despre Romanii au talent la Livia Iusan.

Si in final aflam de la Alin Toma ca in razboiul Coca Cola vs Pepsi Co. marcheaza cu 1-0 Coca Cola pe piata de fast food adica KFC si Pizza Hut.