Social Media School

Posted by

 Zilele trecute citeam despre lansarea Social Media School, singurul program intensiv de social media din Romania. Nu pot decat sa salut orice incercare de a educa oamenii care lucreaza in social media, iar faptul ca programul este conceput si sustint de Andrei Rosca si Alexandru Negrea, nu poate decat sa ofere garantia ca informatiile vor fi de calitate.

Trainingul are o durata de 5 zile, in care vei putea acumula un bagaj enorm de cunostinte despre social media. De asemenea, exista posibilitatea sa iti ceri banii inapoi daca nu esti multumit de ce vei invata acolo. Legat de inscriere, ar fi bine sa te grabesti, pentru ca mai sunt doar 8 locuri la aceasta editie. Pretul este de 250 de euro + TVA.

Altceva nu stiu ce sa va mai spun, asa ca va invit sa cititi la ei pe site mai multe, as mai mentiona, tot de la ei pe site, urmatoarele:

Social Media School este un training intensiv, pentru cei cu experienta mica sau medie in social media, un program care, din experienta noastra, va va pozitiona printre primii 25% dintre oamenii responsabili de social media din piata, in ceea ce priveste know-how-ul si abordarea corecta a canalelor social media.

Daca va intrebati daca voi fi acolo? Nu, din pacate nu voi participa si nici nu vreau sa-mi aduc aminte de asta sau de toate evenimentele din toamna aceasta la care nu pot participa pentru ca nu mai am zile de concediu. Ma enervez cu fiecare mail pe care il primesc despre Zilele Biz, Startup-Weekend si altele, ca nu vreau sa mai imi reamintesc. Ne vedem totusi in tabara, in decembrie.

2 comments

  1. Bai acesta, ai uitat sa mentionezi ca exista un blogger Prahovean care va merge la aceasta scoala, adica EU !

Comments are closed.