De ce nu mi-a placut saritura lui Felix Baumgartner (parodie)

Posted by

felix-baumgartner-stratos Eu ma chinuiesc de ani buni sa iau de la gura si sa pun deoparte 100-150 de euro sa ajung si eu sa sar macar o data in viata cu parasuta, in tandem. Si a venit asta micu a lu’ Felix si a sarit de la 39.000 de „km”. In doi-trei ani, toata lumea va sari de acolo. Pai ce, eu am bani sa sar de la 39.000 de „km”?

In plus,  Sir Richard Branson vroia sa construiasca in urma cu cativa ani un hotel in spatiu. Avea o problema mare cu transportul, cu adusul oamenilor pe hotelul de pe orbita si ducerea lor inapoi acasa. Acum problema lui e pe jumatate rezolvata. Te aduce el cum poate si cand s-a facut de plecare… ia costumul asta si marsh acasa…. ai grija sa nu aterizezi in ocean.

Si mai stau sa ma uit putin si in viitor, cand vor exista trenuri intergalactice; fac naveta pe luna si nasu’ mai al dreak din fire, nu vrea sa ia spaga. Urmatoarea statie: Terra…. aaaa nu ai bilet, ia costumul asta si gata jos din tren la 39.000 de metri, tot asa… ai grija sa nu aterizezi in ocean.

Pai ce viata e asta? Inteleg ca in viata mai faci si greseli si ca mai cazi, dar sa cazi de la 39.000 de metri e prea mult. Asa ca il rog pe domnul asta, Felix Baumgartner sa se gandeasca de doua ori inainte de a mai stabili vreun al cincilea record. Ca cine stie ce pasarici ii mai trec prin cap si ne face viata grea.

Ca daca RedBull iti da aripi, poate vrea domnul nostru sa sara maine de pe Pamant pana la 39.000 de metri. Stiu, o sa imi ziceti ca nu se poate, asa ziceau si ceilalti pana acum un an, doi de saritura aceasta, deci, cine stie, poate se poate, trebuie doar sa incerce. Sunt sigur ca inventeaza cineva un balon sa-l coboare de acolo dupa ce sare.