Social Media Snow Camp 2011 – concluzii la final

Posted by

Social Media Snow Camp 2011 HaotikA fost si Social Media Snow Camp 2011. Unu din cele mai faine evenimente care se intampla in online. Nu pot sa spun ca cel mai fain ca eu probabil am ramas marcat pe viata de Launch 48 si de mentorii care au participat atunci la indrumarea proiectelor. Oricum trebuie sa ii multumesc Martei de la Revista Biz pentru toate chestile faine pe care le face pentru dezvoltarea antreprenoriatului si a onlineului romanesc.

Apoi pot sa spun ca imi doresc foarte tare sa particip si la Social Media Summer Camp 2012, am spus in sala de ce, nu pot sa mai spun si pe blog.

E greu sa spun care prezentari mi-au placut cel mai mult. Adi Hadean a venit cu o poveste frumoasa, iar Groparu cred ca orice ar prezenta vreodata tot o sa ii iasa o super prezentare, ca stiti voi cum e cand oamenii sunt faini si prezentarile sunt pe masura. As mai putea spune ca prezentarea lui Sebi (Vis Urat) a fost interesanta desi nu ma asteptam, Sutu iarasi a fost de nota 10. Si majoritatea au avut ceva interesant de spus. Ca sa nu mai vorbim de ala negru cu costum rosu care statea la geam si care ne-a vorbit foarte misto. Daca nu stiti despre ce vorbesc insemana ca am fumat eu prea mult.

Daca ma intrebati daca au meritat cei 250 de euro (parca atat am dat) va spun ca au meritat cu varf si indesat doar pentru simplul fapt de a sta in preajma lui Andrei Rosca si a lui Bobby Voicu. Restul, ce am invatat in prezentari, oamenii faini pe care i-am intalnit sau reintalnit a fost bonus.

Cu Andrei am apucat sa stau de vorba mai mult cu Bobby nu prea, dar Bobby a reusit sa imi dea o lectie de antreprenoriat in primele 10 minute cand a intrat in camera. Mi-a aratat ca are mindsetul perfect pentru un antreprenor si ceea ce lui i s-a parut un lucru banal pentru mine a fost o lectie de viata.

Si da, si de data asta a fost vorba de special media, adica de faptul ca oamenii din social media sunt speciali. Insa fata de data trecuta parca erau putin tensionati si controversele care unora li s-a parut productive mie unu mi-a creat impresia de bisericute.

Si pentru cei care stiu despre ce e vorba, am prins si workshopul de la sala de biliard, si chiar daca nu era cea mai tare tema pentru mine pentru ca ma implic destul de rar in campanii sociale, a fost ceva extrem de productiv.