Social Media Summit Bucuresti – 28 feb 2012

Posted by

Social Media Summit - Iasi Am participat la majoritatea celor facute pe parcursul a doi ani de zile in toate orasele mari din tara. Am fost la Iasi, Sibiu, Timisioara si am datat de ambele dati din pacate editia de la Cluj. Acum Social Media Summit vine aproape de casa, adica la Bucuresti, iar bloggerii au parte de intrare gratuita la acest eveniment care a schimbat social media in Romania si a urcat-o pe o noua treapta.

Asadar daca ai blog si vrei sa participi da un e-mail pe adresa gabriela.matei AT revistabiz.ro si spune in mail cu datele tale de contact, nu uita si blogul si de asemenea un scurt paragraf despre ce subiecte sunt interesante pentru tine la eveniment. In limita locurilor disponibile, vei primii o invitatie la acest eveniment.

Pentru companii participarea costa doar 50 euro + tva si din ce am vazut ca se intampla la aceste evenimente va spun ca merita din plin. Mai ales deoarece editia de la Bucuresti „va fi un adevarat maraton de conferinte, workshop-uri si prezentari despre activitatile companiilor romanesti in social media.”

Inca nu stiu daca ne vedem sau nu acolo, desi mi-ar parea rau sa ratez acest eveniment.  Se anunta cel putin 4 studii de caz foarte interesante si de asemenea asteptam cu interes rezultatele Raportului Blogosferei 2011

Si la final va invit sa vedeti cuvintele frumoase pe care le-au adresat blogerii din toate colturile tarii la adresa evenimentelor Social Media Summit si a Revistei Biz. Eu unu nu stiu cu ce sa incep sau ce as putea zice ca as scrie o carte intreaga cu multumiri si laude la adresa lucrurilor pe care le face Maria Ursuletu Marta Usurelu impreuna cu echipa sa.

3 comments

Comments are closed.