Spam made by MirceaCosma

Posted by

Ati fost inscris pentru teren de casa gratuit sau apartament cu dobanda 0%. Va rog sa mergeti la vot. Sunt un bun gospodar. Va multumesc mult!
Sender: MirceaCosma

Futu-ti morti matii. Cat m-am abtinut eu sa nu scriu de tine dar acum ma trezesc si cu spam pe mobil. Pentru cunostintele tale generale nu m-am inscris nici la teren de casa gratuit nici pentru apartament cu dobanda 0%.

Sunt doar un tanar care acum vreo 5 ani si-a facut o firma, o firma mica si amarata de webdesign, si care se gandea mereu ce sanse drepte ofera aceata minunta tara tinerilor care vor sa faca ceva.

Si ma gandesc la sansele deosebit de EGALE pe care le avea firma mea si firma unui oarecare Vlad (OZNET SRL), amandoi tineri si plini de sperante.

Citeste un articol mai vechi aici despre ce si cum e cu nea Cosma, pentru ca mi-e scarba de cate ori vad un afis pe strada cu acest nume pe el. Nici macar nu stiu la ce partid esti, nici macar nu ma intereseaza, dar cu siguranta nu voi vota niciodata Mircea Cosma. Mai era un articol, tot de cativa ani vechime (sti tu dala comandat) unde un tanar de 20 de ani, Vlad Cosma, impreuna cu alti cativa colegi de facultate au pornit singuri la drum si au creat o afacere de succes. Pai cum ma nene sa nu aiba parte de succes cand o pagina eu o faceam pentru 100 de euro amarati si cokilul tau o facea pe 10.000 de euro.

Si as mai zice eu destule, dar mi-e frica, ca sunt vai de pula mea, muncesc ca un sclav la Bucuresti si nu am chef sa ma iau un gura cu baronii locali. Dar mi-e scarba de numele asta, si inca odata, fi sigur ca nici mort nu voi vota vreodata Mircea Cosma.

One comment

Comments are closed.