Am gasit pe cine sa votez. Votez cu Radu Popescu

Posted by

Desi nu credeam ca o sa ajung duminica la vot, nu credeam ca am cu cine vota, pana la urma se pare ce am gasit ceva pe placul meu la siteul lui Radu Popescu. Domnule Popescu, eu nu vreau nici strada asfaltata, desi arata ca drak si plina de gropi, nu vreau nici gaze, apa sau mai stiu eu ce trafic fluidizat in Ploiesti. Eu vreau un lucru simplu, care imi umplea diminetile de fericire si mi l-ati luat. A existat in Ploiesti un autobuz, tre sa il stiti ca doar d-aia sunteti director la RATP (sau cum se numeste), care avea pe el pictate blocuri si un soare, cam asa cum arata headerul de la siteul dumneavoastra. Pe urma ati pus reclame peste el, l-ati vopsit de cateva ori, o vreme imi mai dadeam seama ca e el daca ma uitam atent si se vedeau cateva urme ale desenelor vechi pe sub vopsea, apoi au disparut de tot. Vreau autobuzul ala inapoi pe strazi, asa cum a aratat el original.

Eu sunt o persoana semi-superstisioasa. Adica daca trece pisica neagra prin fata si crezi ca o sa ti se intample ceva rau, ti se intampla mai mult pentru ca tu crezi astea, din acest motiv nu cred in superstitia cu pisica neagra, dar am alta superstie care a insemnat mult pentru mine. Cand vedeam autobuzul ala imi inveselea ziua, stiam ca toata ziua o sa imi mearga bine, si aveam asa o placere sufleteasca. Asa ca tot ce vreau pentru votul pe are vi-l dau e sa reconstituiti desenele de pe acel autobuz.

O puteti face domnule viitor primar?

P.S. Eu fac naveta zilnic in Bucuresti, cum nu mai imi permite bugetul sa ma duc cu masina, dimineata sunt la sud la ocazie, deci as avea sanse destul de mari sa vad autobuzul ala in fiecare dimineata.