Stie cineva un soft care sa inregistreze convorbirile telefonice pe Galaxy Tab

Posted by

Deci am nevoie de un soft care sa stea in backgroud si sa isi faca treaba, sa plece la start-up, sa uit de el. Spatiu pe card este, e si in memoria lui interna, deci nu e problema. Eventual daca e asa destept softul, unele sunt, sa si stearga convorbitile mai vechi de 3 luni.

Pica variantele in care il pornesc eu, ca tocmai atunci cand am nevoie de el o sa uit sa ii dau drumu. Nu se stie cine suna si avem material de blog. Abia astept sa ma sune iar o domnisoara „desteapta” de la Transilvania Vision.

 

 

5 comments

  1. Cred ca mai bine iti faci propriul soft 😉 Mai acum un an, Android nu permitea inregistrarea convorbirilor, puteai doar sa inregistrezi doar ce vorbesti tu. Acum nu stiu daca mai este aceasta restrictie. Mai bine iti iei un Nokia 😀

  2. Inregistratul convorbirilor este ilegal in unele tari. Nu in toate, si nu stiu exact situatia Romaniei. Pe de alta parte, in Market, din cate am inteles, o sa gasesti doar aplicatii care-ti inregistreaza doar vocea ta, insa cei de la XDA, au facut Total Recall. give-it a try, poate merge… Numai bine!

  3. @DevHell Voiam eu sa ma apuc cu appinventor de niste aplicatii, dar m-am lasat balta, n-am timpul si rabdarea pt asa ceva…

  4. Offtopic: Fie ca Sfanta sarbatoare a Invierii Domnului sa-ti aduca cele 4 taine divine: incredere, lumina, iubire si speranta. Clipe de neuitat alaturi de cei dragi si numai realizari! Paste fericit!

  5. Fiind vorba de Android poti incerca: Record My Call. Pe telefon cel putin merge 😀

Comments are closed.