Stiti, avem un service auto…

Posted by

E ora opt dimineata. Stau pe peron si astept trenul. Suna telefonul. Un numar necunoscut ma face sa ridic din sprancene, intrebandu-ma oare cine ma suna la o ora asa de matinala, mai ales ca nu aveam numarul in agenda.

– Buna ziua, domnul Dragos Schiopu?
– Da, raspund eu si mai mirat, pentru ca nu pareau a fi baietii cu bursele care ma suna, uneori prea des.
– Ma numesc…. (nu i-am retinut numele), va sun din partea firmei de service auto… (iar nu i-am retinut numele)… aveti masina, da?
– Da, am masina, putin ingrijorat si intrebandu-ma care masina ar fi putut ajunge in service, una fiind la tata si una la Dana, care tocmai ma lasase in gara cu 10 minute in urma.
– Avem service-ul pe strada …. puteti trece pe la noi sa vedeti la fata locului ca oferim servicii de calitate si mediul in care lucram. De asemenea, veti putea studia si oferta noastra de preturi.
– Ok, spun eu, gandindu-ma ca trebuie sa urmeze si smecheria in curand, adica o super oferta, un cupon de reducere, o placinta, daca imi fac revizia la ei, sau orice altceva, de ce nu, o escrocherie.
– Va multumesc, o zi buna!

Si inchide. Raman pe ganduri, ma gandesc ca agentii aia idioti care ma suna sa investesc la bursa sunt adevarate genii in vanzari in comparatie cu tipa care m-a sunat acum. Ma gandesc ca o fi saraca de secretara si patronul a visat azi-noapte ca ea poate sa se ocupe si de marketing si vanzari, si dimineata la prima ora i-a pus o lista de numere de telefon pe masa si i-a zis: suna si adu clienti!

Am zambit.