Student Blog Camp

Posted by

Maine si poimaine voi sustine la Universitatea Petrol si Gaze din Ploiesti doua workshop-uri pentru studenti, legate de blogging si avantajele pe care le poate aduce acesta in viata unui student. Cele doua workshop-uri au in vedere clarificarea anumitor lucruri legate despre ce inseamna un blog, importanta lui si avantajele pe care le poate aduce unui student, detinerea unui blog.

Pentru ca numarul de locuri este limitat la maxim 50 de persoane si deja o mare parte din ele au fost deja ocupate, daca vrei sa participi da-mi un e-mail pe office AT nanotel.ro cu numele tau si grupa din care faci parte, pana diseara, pentru a putea participa la eveniment.

Cele doua sesiuni de Workshop se desfasoara Sambata si Duminica, dupa cum urmeaza:

Workshop 1: Cum si de ce sa iti construiesti un blog?

Locatie: Sala E IV 9 (corpul E)

Data: 9 Jul ora 11:00

Workshop 2: Lectii de comunicare. Ce inseamna un blog de companie?

Locatie: Sala E IV 9 (corpul E)

Data: 10 Jul ora 11:00

6 comments

  1. Mda… asta imi aduce aminte de incercarile mele nereusite de a face ceva in satul natal. Am incercat, ma cerut ajutor, am oferit servicii. Toate in zadar.

  2. Despre asta o sa va vorbeasca Mihalcea Nicolae de la Brain Host, dar o sa fac si eu o introducere legat de acest subiect.

  3. Planuiesc sa organizez si eu asa ceva in liceele din Ploiesti… bineinteles, cu ajutorul vostru. Si discutia sa nu duca neaparat despre blog cat despre internet, retele de socializare si social media.

Comments are closed.