Consignatia 70-80

Posted by

Aseara dupa Social Networks Conference am fost invitat de catre cei de la Pepsi la Consignaita 70-80 sau mai exact la momentul deschiderii ei. Este vorba de o expozitie de obiecte din acele vremuri si va spun ca merita din plin sa o vizitati. Expozitia v-a fi accesibila publicului pentru urmatoarele 10 zile. Locatia unde se afla este Gradina Ordinului Arhitectilor din Romania (OAR – langa Carturesti). Si va spun ca eu am sunat cativa prieteni sa le spun sa o viziteze.

Puteti admira printre exponate cateva elemente vestimentare din vremea respectiva ale catorva vedete: Oana Sarbu si ale Irina – Margareta Nistror dar si obiectele altor vedete, uni chiar foarte cunoscuti in online cum ar fi obiecte care au apartinut lui Manafu sau lui Chinezu. Un alt obiect care a facut impresie a fost televizorul alb-negru cu mileu si peste deasupra. Dar si multe altele. O sa vedeti o parte din poze la finalul articolului.

Ce a fost cu adevarat interesant a fost descoperirea unor obiecte de mult uitate, si care mi-au trezit amintiri placute. Dar despre ele o sa revin intr-un articol separat.

Deocamdata o sa vin cu ce s-a intamplat pe acolo. Sau ce am facut in afara de admira obiectele si de a depana amintiri.

Am facut poza cu inca o vedeta. Desi o domana respectabila trecuta de mult de varsta anilor de liceu, m-am simtit onorat sa o vad dincolo de ecranul televizorului.

Oana Sarbu Haotik

Am si doua scurte interviuri atat cu Oana Sarbu cat si cu Irina Margareta Nistor pe care le puteti venea mai jos:


Irina Margareta Nistor


Oana Sarbu

Au fost si oameni din online: Chinezu, Manafu, Marta, Cristina Bazavan cu care am mai stat la barfe exceptand ultima care nu stiam cine este, rusine mie.

O sa va arat mai jos o poza si o sa va las pe voi sa ghiciti a cui e jucaria:

Chitara old times

Si bineinteles ca la final pozele, sau o parte din ele, pentru ca unele dintre ele vor fi prezentate separat intr-un articol si vor fi obiectele care le-am atins sau le-am detinut la vremea respectiva. Nu mai am nici unu, pentru ca eu pe ce am pus mana am stricat.

 

3 comments

  1. Foarte tare. Mi-a trezit niste amintiri extrem de placute si amuzante. Mersi Dragose, ne-ai tinut din treaba, pe mine si pe inca 5 colegi, vre-un sfert de ora. :))

  2. Multumesc pentru aprecieri, sa vedeti articolul in care voi spune povestea mea legat de anumite obiecte, deja ma gandesc daca sa fie un articol sau cate unu pentru fiecare obiect, ca sunt vreo 5-6 obiecte care au si povesti frumoase.

Comments are closed.