Sunt plecat doua zile

Posted by

2zile Dupa multe planuri si socoteli, iata ca a venit vremea sa spun ce vreau sa fac timp de 2 zile. Sa vizitez, sa ma plimb si sa vad locuri frumoase. Si pentru ca ideea este una faina, am pus-o pe repeat. Adica se repeta de mai multe ori, timp de o saptamana.

Astfel incat o sa fiu plecat 2 zile; 2 zile in Viena, 2 zile in Praga, 2 zile in Velke Karlovice si 2 zile in Bratislava si daca mai pot, la intoarcere poate stau si 2 zile la Baia Mare sau la Cluj (ca se intampla lucruri faine pe acolo la finalul lunii septembrie).

Cel mai probabil o sa plec la noapte, ca imi place la nebunie sa conduc noaptea, cand e mai multa liniste pe sosele. Dupa cum deja v-ati obisnuit, o sa va tin la curent cu aventura mea pe blog cu poze, text si video. De asemenea, nu stiu cum am sa reusesc, dar presupun ca o parte din materiale vor fi postate si pe LegendaryTraveler.com.

E un concept nou si, cred eu, interesant. Daca va place ideea campaniei, lasati un comentariu, ma gandesc sa o extind si pentru alte zone ale Europei, in care sa pot ajunge cu avionul in weekend, dar si la plecari de weekend in tara. Asa ca orice feedback e binevenit, sau chiar si un simplu like in partea de jos a articolului.

P.S. Am observat ca toata lumea ma intreaba de fiecare data, daca plec in vacanta sau la munca. Cu jobul pot ajunge intr-o singura locatie – Karlsruhe, si cred ca nu am mai fost de 2 ani. Restul sunt „vacante” si spun „vacante”, pentru ca stiti bine ca e totusi o munca sa scrii seara de seara pe blog despre obiectivele vizitate si stiti de asemenea ca imi place sa imbin munca cu vacanta, astfel incat voi putea fi contactat pe mail etc.

4 comments

  1. Daca la intoarce dau pe acolo iti zic. Desi s-ar putea sa trebuiasca sa fiu pe 30 in Bucuresti oricat de tare mi-ar placea idea sa mai stau si prin tara. As fi vrut sa ajung pe 1 Oct la SMS Cluj.

Comments are closed.