Supersonic Freefall – Red Bull Stratos

Posted by

 Cand am vazut reclama pentru prima data, eram in alt tab si doar auzeam ce se intampla, asa ca, pasionat de filme SF, am aruncat un ochi sa vad mai bine despre ce e vorba. Din primele imagini, deja imi imaginam ca e vorba de un nou film SF, asteptam cu nerabdare sa vad cand si despre ce film este vorba, cand am realizat ca de fapt nu este nimic SF si ca saritura este pe bune, urmand sa aiba loc in cateva zile.

Este vorba despre cei de la Red Bull care organizeaza/sponsorizeaza o mega saritura de la limita stratosferei. Pe 8 octombrie are loc aceasta temerara incercare, Supersonic Freefall. Mai sunt 7 zile pana la acest eveniment, care sunt sigur ca va fi urmarit de intreaga planeta. Felix Baumgartner este norocosul pilot care va executa una din cele mai inalte sarituri de pe glob, daca mai putem vorbi de „pe glob” la o asemenea inaltime.

Va invit sa cititi mai multe pe site-ul oficial, Red Bull Stratos, in rest comentariile nu prea isi au rostul, filmul realizat pe computer fiind de asemenea extraordinar.

Acum, dupa ce ati vazut filmul, va las si sa comentati. Sunt sigur ca acum asteptati cu sufletul la gura sa vedeti live aceasta saritura.