Retrospectiva saptamanii in blogosfera prahoveana [39]

Posted by

retrospectiva Saptamana trecuta a avut loc unul din cele mai importante evenimente din online-ul romanesc, Webstock 2012. Bloggerii prahoveni nu puteau sa lipseasca de la acest eveniment, asa ca au participat intr-un numar chiar impresionant de mare la acest eveniment. Am inteles ca 10, dupa numaratoarea lui Cristian Loloiu, eu unul nu am stat sa ii numar, sa vad exact cine ce si cum; si oricum nu cred ca imi vor iesi la numaratoare in retrospectiva. Apoi, avem alte evenimente la care bloggerii din Prahova au participat: IMWorld 2012, Sinaia Forever, Ploiesti International Film Festival si, la final, doua link-uri bonus, un eveniment mai mic ce a avut loc la Ploiesti si o poveste de dragoste.

Incepem cu cea mai importanta conferinta de online care are loc in Romania, Webstock. Desi au fost cam 10 bloggeri din Prahova, nu am reusit sa gasesc decat 4 articole, probabil sunt inca obositi dupa eveniment, s-au refacut in weekend si nu au avut timp sa scrie. Asadar, puteti citi cateva pareri la Ana Musat, Mihalcea Nicolae si la Dragos Schiopu (adica subsemnatul).

Cateva pareri despre ce s-a intamplat pe la Internet & Mobile World 2012, puteti citi la Eduard Bindila.

In weekend a fost mare petrecere si sarbatoare la Sinaia, Sinaia Forever 2012, eveniment despre care eu doar am auzit la TV, dar la care stiu ca a participat John Cristea.

Revenind la evenimentele locale, aflam de Ploiesti International Film Festival – PIFF, anuntat de Rares Fogas.

Iar, la final, va mai las doua link-uri, La pas prin istoria Ploiestiului, la care a participat Adrian Rotaru si o poveste de dragoste.