Sync (2012)

Posted by

sync 2012 Despre baietii de la Corridor Digital v-am mai vorbit; si, cum sunt abonat de atunci la nebuniile pe care le fac ei, am decis sa-mi fac timp sa urmaresc si primul sezon al serialului realizat de ei impreuna cu cei de la Bammo. Sync este un film stiintifico-fantastic ce promite multe. E realizat profesionist, dar sunt si cateva episoade mai slabe. Finalul insa este unul interesant, dar mai greu de digerat pentru cei care nu sunt familiarizati cu conceptul de singularity.

Despre singularity promit sa va vorbesc separat intr-un articol in viitorul apropiat, pentru ca putem lansa o tema de dezbatere foarte interesanta pe seama acestui concept.

Daca ar fi sa dau o nota filmului, atunci nota primita ar fi nota 8. O nota foarte buna, avand in vedere ca filmul nu este facut de vreo casa de filme cunoscuta, ci doar de cativa baieti pasionati si o mana de actori.

Intregul serial poate fi vizualizat aici; este compus din 12 episoade a cate 8 minute fiecare. Eu unul abia astept sa vad ca apare si sezonul 2, desi nu se stie prea multe despre asta in acest moment.

P.S. Vizionarea serialului este gratuita si legala, fiind disponibila pe canalul oficial al celor de la Bammo.