Iti doresti sa-l intalnesti personal pe Jan Akkerman?

Posted by

 Jan Akkerman este unul din cei mai buni chitaristi ai lumii si vestea buna este ca vine si in Romania, unde va concerta in cadrul primului eveniment din seria Guitar Masters. Acesta va avea loc vineri 23 noiembrie 2012, la Hard Rock Cafe, Bucuresti. Vestea si mai buna este ca poti castiga o invitatie VIP la concertul de pe 23 noiembrie, daca ii vei convinge pe organizatori ca esti un fan impatimit al artistului. Poti face asta printr-un blog post, in care sa spui care sunt motivele pentru care doresti sa participi la acest eveniment. Pentru a intra in concurs nu uita sa lasi un comentariu aici cu link-ul articolului, pentru a putea intra la jurizare.

Invitatia VIP aduce cu ea un loc la masa din fata scenei, un CD Minor Details, acces la sesiunea de autografe, dar si posibilitatea de a-l cunoaste personal si de a-i pune intrebari direct lui Jan Akkerman. Castigatorul va fi selectat de catre organizatorii evenimentului si il veti putea afla miercuri 21 noiembrie, in cadrul aceluiasi articol de mai sus.

Despre Jan Akkerman as vrea sa va spun mai multe, dar sunt sigur ca veti gasi si voi toate aceste informatii pe internet. Ceea ce insa mi s-a parut interesant mie este faptul ca este primul artist care a folosit lauta intr-o formatie rock. A mai cantat in Romania in urma cu 17 ani, alaturi de Paul Rodgers la Sala Palatului. De asemenea, va invit sa cititi cate ceva si pe site-ul oficial al artistului.

In caz ca nu veti castiga la concursul despre care v-am vorbit mai sus, puteti totusi sa achizitionati biletele din reteaua distribuitorilor eventim.ro, iar pretul lor variaza intre 80 si 400 de lei.

Jan-Akkerman-Minor-Details-Hard-Rock-Cafe-Bucharest