Teatrul Masca vine la Ploiesti

Posted by

Daca nu aveti timp sa ajungeti la Bucuresti sa vedeti piesele pe care acesti actori minunati le joaca pe scena de la Teatrul Masca, aveti acum ocazia sa ii vedeti pe scena Casei Sindicatelor, in piesa Vicleniile lui Scapino, joi, 6 noiembrie, incepand de la ora 19:00.

Pretul biletului este de doar 30 de lei, redus la 15 lei pentru studenti si elevi. Poate fi achizitionat de la Casa de Cultura a Sindicatelor sau la telefon 0720 349 640.

Piesa este extraordinara, v-am povestit despre ea aici. De asemenea, exista cateva invitatii speciale si pentru bloggerii din Prahova, nu stiu sa va dau prea multe detalii despre cate invitatii sunt disponibile sau in ce conditii, dar daca totusi iti doresti sa mergi sa vezi piesa si nu te-a contactat inca nimeni, spune-mi si voi cauta sa te ajut in privinta asta.

O sa vedeti o fata simpatica, ce are un ras bestial, exact genul de tipa cu care ti-ai dori sa iesi la restaurant si sa ii zici un banc bun in fata prietenilor tai. Glumesc, desigur, dar o sa va placa rolul ei si talentul cu care il executa.

De asemenea, sunt sigur ca dupa ce o sa vezi piesa, o sa reusesti sa ai timp sa mergi la Bucuresti sa vezi si alte piese ale Teatrului Masca. Eu le-am vazut pe majoritatea, mai ales cand e vorba de comedie si sper ca pana in martie sa le vad pe toate. Cred ca mai am Parcul, Negutatoarea din Venetia si Romeo si Julieta de vazut.

Poza de mai jos reprezinta o surpriza din cadrul spectacolului, asa ca nu va spun nimic despre acele masti, doar va las pe voi sa descoperiti. De fapt, pot sa va spun ca sunt opera unor studenti talentati de la arte plastice.

mastiile_teatrul_masca

Va astept dupa vizionare sa-mi spuneti impresiile intr-un comentariu. Pentru ca asa cum actorii se bucura la aplauze si eu ma bucur atunci cand vad ca imi lasati cate un comentariu interesant pe blog.

One comment

Comments are closed.