Teme facute de profesori

Posted by

Da, din pacate se intampla, mai ca e nu stiu ce ruda care are o tema foarte grea data de „dobitocul” ala de prof. de la Bucuresti care nici nu stie ce vrea, ba ca e cunostinta lu’ nu stiu cine, ba ca le-am mai facut pe bani, ca e omu’ muncitor si nu are timp sa le faca. Mi-au venit si mie cu siteuri gata facute si le-am demonstrat imediat ca nu sunt facute de ei, din 2 intrebari legate de tag-urile din ele le-am inchis gura.

De data asta nu a venit la mine respectiva, dar mi-a ajuns la urechi tema pe care o are de facut care arata cam asa : Magazin virtual cu cos de gunoi si linguri. Pentru cosul ala de”gunoi” si pentru „linguri” mai ca imi vine sa ma duc la profesorul la care are tema sa-i zic sa o pice.

De aia iesiti niste retarzi pe usile facultatilor, ca nu vreti macar sa va bateti capul sa pricepeti macar despre ce e vorba. Adica ok, inteleg ca e greu sa stii php sau baze de date si ca tema e grea, dar macar sa ai bunul simt sa stii ce drak e ala un magazin virtual care nu are nici cos de gunoi, se numeste COS DE CUMPARATURI, iar lingurile sunt defapt LINKURI sau legaturi catre pagini din siteul tau sau din alte siteuri. Vezi spre exemplificare acolo unde scrie la mine in pagina blogroll.

Si da, eu poate as putea sa iti fac tema, dar consider ca nu meriti sa iti fac tema nici macar pentru bani. Treci macar odata pe la cursurile doamnei profesoare E. sa te lamuresi cum e cu „lingurile alea”. Si am serviciu, nu e o scuza nici macar la studentii mei sa stii. Ai serviciu, asta inseamana ca nu poti sa vii, nu ca nu trebuie sa ai macar habar despre ce se  face la materia aia.

2 comments

  1. Naspa…. Am si eu exemple de astea de la Facultatea de Constructii…..
    Am citit niste teste fulger – tin sa spun ca la primele am ras, dar cand am vazut cat de multe sunt alea „neserioase” si ce prostii pot sa debiteze unii, m-am cam speriat. Aaaaa, sa mentionez, anul I.

Comments are closed.