Tentat de un preț pentru masaj erotic în București? Afla de aici!

Posted by

Există felurite tipuri de masaj care îți pot face bine pe mai multe părți și te pot ajuta în feluri în care nici nu ți-ai închipuit vreodată. Știai, spre exemplu, că masajul erotic îți poate fi util pentru eliberarea energiei negative și îmbunătățirea vieții de cuplu? Acum probabil că te întrebi de un preț masaj erotic în București, pentru a vedea dacă să treci mai departe cu această experiență sau nu.

Un preț masaj erotic București unde pot afla?

Ca orice altă formă de masaj, și cel senzual îți oferă prilejul de a experimenta trăiri noi și o relaxare totală a ființei tale Aparte de forma mai aparte în care este oferit și de tehnicile care sunt utilizate, terapia erotică ajută la detensionare și la sporirea pasiunii și a libido-ului. Iar acest lucru este cât se poate de apreciat într-o relație de cuplu, unde s-a ajuns la un prag de restriște.

Nu-i nimic, experimentând un masaj senzual, ambii parteneri vor avea de beneficiat pe termen lung. Iar dacă nu este vorba de un cuplu, cel masat va trăi senzații intense, plăcute, ce pot fi date mai departe în relațiile experimentate de-a lungul timpului. Un masaj erotic nu se uită niciodată, este o experiență unică de trăit, care nu trebuie omisă.

Poate te întrebi însă cam ce pret masaj erotic Bucuresti ar putea fi la un asemenea salon din capitală. Află că în funcție de tipul de masaj, de durată și de accesoriile folosite tariful poate fi destul de diversificat. Cu toate acestea, poți afla în ce constă fiecare tehnică alături de prețul ei intrând pe site-ul Soul Masaj.

Așa se face că pentru un masaj topless de 60 de minute, ar trebui să dai din buzunar undeva la 350 de lei. Pe de altă parte, pentru a experimenta un masaj erotic cu două maseuze, o tehnică de top, care poate oferi senzații și mai intense, te-ar costa 650 de lei. Acum depinde, în funcție de dorințele tale și de cât de mult vrei să simți din prima, tariful poate varia și poate ajunge, pentru 90 de minute, și la suma impresionantă de 1250 lei. Însă, totul pentru binele tău personal, nu-i așa?

Care sunt beneficiile tale în cazul unui masaj erotic

  • Reducere a stresului și relaxare profundă. Prin orice tip de masaj se eliberează endorfine și asta este valabil și în ceea ce privește masajul senzual. Tensiunea musculară și stresul sunt reduse semnificativ, așadar tu ai numai de beneficiat mergând la Soul Masaj.
  • Circulație mai bună a sângelui. Dacă ai probleme cu circulația, poți încerca și masajul erotic, printre alte metode de a ajutor. Mișcările efectuate asupra pielii oxigenează mai bine țesuturile și eliberează și toxinele.
  • Durerile musculare și articulare sunt atenuate. Prin puterea tehnicilor de frământare a pielii și a mușchilor, inflamația este redusă iar articulațiile devin mai flexibile.
  • Depresia și anxietatea sunt date uitării. Mergând în repetate rânduri la un salon de masaj erotic, poți scăpa ușor ușor și de depresie și temerile legate de anumite aspecte din viața sau activitatea ta. Starea de spirit este îmbunătățită iar neîncrederea și tristețea vor dispărea odată cu relaxarea ce vine la pachet cu tehnicile unui masaj senzual.

Totodată cu aceste beneficii primordiale, libidoul va fi mai crescut iar asta va aduce avantaje notabile asupra relației de cuplu. Încrederea de sine și creativitatea vor fi eliberate și puse în funcțiune, astfel că tu vei deveni o altă persoană.

Contact:

+4 0727 861 111

artemis.masaj@gmail.com