The Colony – Discovery Science

Posted by

the-colony De doua nopti urmaresc The Colony, una dintre cele mai bune emisiuni ale Discovery Science de pana acum. Am dat intamplator peste ea acum doua zile si mi-am zis ca trebuie sa fac cumva sa urmaresc emisiunea de la inceput, pentru ca, din pacate, cred ca sunt undeva pe la episodul 16 cred, sau ceva de genul si am ratat restul episoadelor.

The Colony este un reality show, in care este creat un scenariu post-apocaliptic, in care 10 supravietuitori trec prin diverse probe si probleme. Bineinteles ca ce se intampla acolo nu este real, dar e foarte interesant, asemenea unui film sf.

Din cate am inteles, prima oara nu aveau curent, nu aveau apa potabila nu aveau mai nimic. Intre timp, si-au construit tot felul de dispozitive, panouri solare si alte nebunii de genul acesta pentru a putea supravietui.

Din cate mi-am dat seama, fiecare episod trateaza cate o problema specifica. De exemplu, in episodul anterior le-a fost testata credinta si umanitatea. De asemenea, se pare ca proviziile de hrana sunt pe terminate si sunt curios ce vor face si daca vor ajunge sa manance sobolani sau nu.

Bineinteles ca oricat de bine ar gandi scenariul, acesta are totusi cateva lipsuri si de asemenea e greu de prezis ce se intampla in realitate. Dar, cum mi-a placut foarte mult Revolution, dar si Stargate Universe, unde scenariile au elemente comune, pot sa ma declar fanul acestei emisiuni.

Si as fi curios daca pot plati undeva sa vad toate episoadele in liniste, cand am timp, ca ora la care e difuzat la tv e destul de tarzie, cred ca pe la ora unu noaptea incepe.

De asemenea, am citit pe net ca de fapt acesta este sezonul 3 si cred ca ar fi interesant sa vad si celelalte sezoane, desi s-ar putea sa aiba tematici diferite, nu am idee.

2 comments

  1. Stai linistit ca o sa il redifuzeze , pina sa scoata Discovery de pe RDS il urmaream si eu. Mai e o emisiune pe National Geographic numita Apocalipsa …. aici poti sa vezi in mod real cum se pregatesc oamenii.

  2. Pe file list sunt puse episoadele din sezonul 1 si 2, dar nu au subtitrare, eu nu ma pot uita ata pentru ca nu stiu engleza la perfectie, poate pe tine te ajuta.

Comments are closed.