Alex Maxim – Stand by me

Posted by

alex_maxim O tanara speranta, care merita ajutata. Alex Maxim se afla la prima lui piesa, asa ca am sa va rog sa fiti ingaduitori cu el si sa nu-l criticati prea dur. Mai degraba, daca va place piesa, ati putea sa-l sustineti si sa-l incurajati.

Eu nu-l cunosc si nu am auzit de el pana azi, dar merg pe mana Laviniei. In plus, am zis ca nu strica o mana de ajutor, pentru ca incerc sa sustin tinerii care au aspiratii si incearca sa se ridice la un alt nivel. Din cate am inteles, piesa urmeaza sa fie reprelucrata si reinregistrata, daca in doua saptamani ajunge la 5000 de vizualizari. Eu cred ca la fel de importanta precum promovarea ei este si un feedback lasat in comentarii. Sunt sigur ca le va citi.

UPDATE: Intre timp se pare ca nu mai exista, am gasit un alt clip cu el pe youtube:

9 comments

 1. Bună Haotik. Îţi mulţumesc pentru recomandare. Nu mă aşteptam. Este o surpriză plăcută, am rămas plăcut surprins, deoarece am văzut vizualizările slabe in conformitate cu YouTube-ul. Piesa este una demo, inregistrata la 01:00 noaptea in momentul cand am compus-o impreuna cu Tony Ray care e un artist desăvârşit am si pus-o la inregistrat. Versurile trebuiesc reinregistrate deoarece anumite cuvinte nu se-nteleg, dar in mare e o piesa pozitiva! Multumesc din suflet pentru promovare si toate cele bune in continuare.

  Cu respect,
  Alex M ( Alex Maxim ).

 2. Interesanta melodia, doar ca prin unele locuri mai trebuie lucrat la voce, sau cel putin asa mi se pare mie.

 3. da/.o sa sune dif melodia ca va fi prelucrata major…e INCEPATPOR…si prea multe 000 care suna aiure!! sa ia lectii de canto…sa invete despre bucle..si multe alte chestii…ca toti se vor mari cantareti..si da..se poate pe calculator!!!

 4. Pentru @Nu cont.
  Cu toţii avem zile proaste şi de oboseală, să nu uităm că piesa a fost înregistrată pe la ora 01:00 noaptea .. dupa.. cateva ore de compus, si oboseala… Eu zic ca vocea mea nu a fost in mare forma.. Stai liniştit. Am canto in spate. Am lansat pur şi simplu aceasta versiune nemasterizată şi necorectată nefiindu-mi ruşine să spun că da! Am cântat fals, nu atât de fals, dar fals. Scopul a fost să vedem cum prinde cu această versiune ,, demo „. Cu siguranţă sub aşteptările mele. Când e vorba de studio, orice artist are corecturi la semiton măcar în voce şi aşa mai departe. Iar la capitolul cântat live, ,, bucle ” si multe alte chestii. Nu am nicio remuşcare să cânt live oricând oriunde, deoarece iubesc să fac asta şi mă bazez. Sper să vă placă măcar ideea piesei. Voi face si o interpretare live live ,, la rece ” cum s-ar spune in caz ca sunt dubii ca am pic de talent deoarece părerea mea că industria computerizata din România a corupt multe urechi si nu mai stii care are talent si care nu, cu toata lipsa de modestie. 🙂

 5. Vă mulţumesc tuturor pentru comentariile incurajatoare! Mult respect si sa aveti o viata plina de autorealizari sufletesti si profesionale! 🙂

Comments are closed.