Tragedia unui suflet

Posted by

Acum ceva timp imi doream sa simt iubirea…sa ma simt iubita cu patima…adorata in taina…visata noapte de noapte …sa stiu ca cineva, undeva se gandeste tot timpul la mine…ca rade si plange cu mine…ca sufera si se bucura cu mine…ca noaptea e zi cand e langa mine…si ziua e noapte cand e departe…ca lalelele sunt cele mai frumoase flori de pe pamant pentru ca-mi plac mie…ca vocea mea e cea mai melodioasa si ochii mei cei mai frumosi…
…atunci imi doream doar asta…atunci ,credeam eu,imi ajungea doar asta…acum insa…acum cand am asa ceva …ce s-a intamplat cu mine?

acum imi doresc sa simt…sa simt un sarut macar…sa simt o mangaiere macar…sa vad o privire macar…sa ma pierd in ochii lui macar…sa ma simt stansa in brate macar…sa-i simt frumoasele degete pe obraz…macar o data…doar o data…
dar nu! sa visam…sa visam in continuare…doar sa visam…realitatea nu-i pentru noi…sa visam doar…in continuare sa visam…sa visam…atat!

Nu e narcisism cand spun ca sunt frumoasa..si nu o zic din orgoliu.si nici nu ma mandresc cu asta..o zic din tristete. pentru ca e de o mie de ori mai greu sa fi o femeie frumoasa decat una urata..pentru ca nu mai sti sa distingi fictunea de realitate, prietenii de oamenii cu interese, substanta de esenta ei. Pentru ca nimeni nu se intreaba ce gandesti ce simti cine esti..si toata lumea crede ca ti-e usor..dar e al naibii de trist..pentru ca o femeie frumoasa nu isi poate gasi niciodata iubirea.pentru ca va fi intotdeauna un trofeu..o papusa..si papusile nu au voie sa simta..sa gandeasca sau sa viseze.

Pentru ca ajungi sa dispretuiesti privirile care te dezbraca..pentru ca ajungi sa urasti lumea din jurul tau si ajungi sa te urasti..pentru ca nu o sa ajunga nimeni sa te cunoasca cu adevarat..pentru ca prietenelor tale le e frica sa iasa cu tine..pentru ca barbatii din jurul tau nu iti vor fi niciodata numai prieteni..pentru ca daca esti frumoasa faci ceva rau..daca esti frumoasa si ai luat 10 la un examen te-ai culcat cu profesorul..daca esti frumoasa si ai un post bun te-ai culcat cu patronul..pentru ca daca esti frumoasa lumea din jurul tau incearca sa te cumpere cu bani. si daca tu nu ii ai te lasi cumparata…m-a intrebat cineva cat cost? m-am intrebat si eu. ce pret am in euro? Trebuie sa adaug si TVA? Nu m-am culcat niciodata pentru bani. Dar am obosit. Sa zbier ca exist.

Sa incerc sa ma asculte cineva uitandu-se la mine si nu in decolteul meu…oare cineva imi cunoaste culoarea ochilor? sau stie cineva ca imi place Magda Isanos? ca ma uit la filme de dragoste si ca imi place pe langa manele house sau mai stiu eu ce simuzica simfonica? e ca si cum lumea asta in care traiesc eu e surda si oarba… pentru ca nu aude nimeni ce spun, nu ma vede nimeni cum sunt cu adevarat. si nimanui nu-i pasa…

Scris de S.S.G.

5 comments

  1. Cam exagerat… „o femeie frumoasa nu isi poate gasi niciodata iubirea”. Nu cred.

    Chestiile astea tin mai mult de cum te porti si cum te imbraci, nu trebuie sa fii neaparat frumoasa ca sa se comporte lumea fata de tine asa cum scrii tu.

    Si mie imi place Magda Isanos si la ea chiar putem vorbi de tragedia unui suflet… dar tragedie pt ca esti frumoasa? ia citeva sedinte la psiholog sau fa si tu ca hristofor:) (http://www.geocities.com/argumentp/articole/2/lup.htm )

  2. O mica precizare, titlul l-am ales eu, si nu se vrea defapt un articol, este dintr-o discutie de pe YM care mi-am placut mult si care cu acordul autorului am transformat-o intr-un guest post deoarece pe mine unu m-a impresionat.

Comments are closed.