Traieste-ti viata

Posted by

Acesta este mesajul spus in versuri de autorul clipului de mai jos. Si, desi sunt un fan infocat al tehnologiei, povestea este mult prea frumoasa pentru a nu fi urmarita de cat mai multi oameni. Mai ales ca are peste 10 milioane de vizualizari intr-o saptamana de la postare.

Eu zic sa ne uitam cu atentie la clip si sa luam aminte, sa ne aducem aminte de momentele noastre de fericire si sa ne gandim la oportunitatile pe care le ratam atunci cand stam cu ochii in telefon sau tableta toata ziua. Si da, eu sunt unul dintre cei care sunt des vazuti cu telefonul in mana, sunt un fan infocat al tehnologiei si ma folosesc de ea pentru a-mi imbunatati viata.

Cred ca mesajul clipului nu este atat impotriva tehnologiei, cat impotriva iluziei pe care o ofera retelele sociale. Pana la urma, tine de alegerea fiecaruia daca permite tehnologiei sa ii faca rau sau bine.

Pana la urma, in contextul clipului, GPS-ul ma ajuta sa ajung mai repede la o destinatie, iar daca ajung mai repede, inseamna de fapt ca tehnologia imi ofera timp in plus. Timp pe care il pot „consuma” impreuna cu jumatatea mea draga sau cu prietenii la o bere. Dupa cum vedeti, pana la urma, conteaza modul in care folosesti tehnologia si nu sa eviti sa o folosesti. Sunteti, sau nu, de acord cu mine?

One comment

  1. de la revolutia industrializarii cu totii am vrut ca viata noastra sa fie mai buna,dar nu trebuie sa uitam ca viata nu este un gadget,o noua tehnologie,e aceiasi de cand………..e,asa ca haideti sa o traim in timp real nu virtual,singuratatea nu e o solutie ci o boala a mileniului 3,bine ca eu nu sunt dependenta

Comments are closed.