transcedent man

Transcedent Man

Posted by

Deci as zice ca filmul e wow, dar daca ai inca o limitare legata de religii te rog nu te uita la acest film, e very evil. Si totusi s-ar putea sa aiba dreptate. Oricum ar fi pregatestete sa vezi lucruri pe care nici macar nu ti le-ai imaginat, teorii care par de-a dreptul nebunesti, si daca te uiti la evolutia din ultimii ani o sa iti dai seama ca totul e posibil.

Mi-a dat atat de multe de gandit acest film incat nici nu stiu cu ce sa incep. O parte din ideei le-am mai enuntat fugar de-a lungul timpului dar la un mod mult prea trivial.

Din film mi-au placut partea cu evolutia exponentiala, pornita chiar de la prima celula aparuta pe pamant. Mi-a placut mult si finalul care parea sa vina peste 10.000 de ani. Mi-a placut ciplu implantat in brat dar si faptul ca a spus ca a acceptat cu foarte mare rapiditate extensia ca facand parte din corpul lui. Mi-au placut majoritatea ideilor ca sa nu spun toate.

Oricum ai privii filmul si orice ai alege sa crezi despre el, adevarul este ca lumea in care traim se transforma cu repeziciune. Si singurul mod de a supravietuii este acela de a fi open mind, de a invata mereu lucruri noi si de a evolua.

Eu zic ca merita vazut, nu e plictisotor, si daca crezi ca e plictistor atunci in mod sigur tu ai o problema. Poti sa fi revoltat, sa nu fi deloc de acord cu ce se spune in film dar nu poti spune ca te vei plictisi.

Si la final nu va mai spun decat atat: Be open mind.